Pawelek2 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Link do steam Pawełek Link do steam oskarżonego: nie mam,wiem że ma Nick Jakub tm hellcase.com ma svipa Opis sytuacji no chłop wydał niewykonalne polecenia bodajże w 2 rundzie gdy kazał ustawić Cię lewą skronią do lewej ściany względem wejścia cel i patrzeć w tą samą ścianę [maksymalnie] przy której byliśmy A gdybyśmy patrzyli maksymalnie byśmy byli czołem nie skronią przytulać więc poszły do Dowody mapa jb Anka gaming z soboty dnia 14marca godzina chyba 12:30 Serwer JB CS:GO I dodam jeszcze że z tej samej mapy 10 runda warden kazał ustawić się na link przed celami i dał totalny bezruch do odwołania po czym kazał popatrzec sie na marker za nami i każdy sie ruszyl oprocz jednej osoby ktora dobrze robiła nie odwracając sie by patrzec na marker. Warden zabił osobe ktora jako jedyna dobrze zrobila i potem to juz chyba wiadomo faworyzacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Brak demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi