IroneQu Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Siemanko, kilka miesięcy temu skończyłem tu grę z powodu wysokiego pingu, opóźnień, utraty pakietów. Bądź co bądź, do csa wraca każdy i o ile chcialbym, to nadal to wystepuje. Tu zdjecie z konsoli podczas pingowania jednego z serwerów Areny: <wycięty ss> Dałoby się coś ogarnąć z tym? Z góry mówię że gram też w Multi Theft Auto i problem również występuje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 generalnie to sprawdz sobie na dobry początek swoj internet, trzasnij jakiegos speedtesta i bedziesz wiedzial 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroneQu Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Generalnie mordo, to ip nie było moje tylko serwera chyba 2maps, bądź Only Mirek, nie pamietam, mniejsza. internet - download 45mb/s upload 10mb/s ping 9ms. Swiatlowod Edytowane 9 Marca 2020 przez IroneQu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Zobacz może jakiś program ci zżera prąd, a jak nie to zobacz może masz w ustawieniach coś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroneQu Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Nic takiego nie zaobserwowalem, a sprawdzalem wielokrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 porównaj z innymi serwerami areny/innymi csa i będziesz miał odpowiedz c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroneQu Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroneQu Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Chyba ogarnąłem, to jest dobra wiadomość, aczkolwiek jest też zła . Pierdzieli mi się 2 karta sieciowa Chyba do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi