Pawelek2 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) bieda Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) igonnahitya Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) naduużywa admina slapując się na mapie Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB CS:GO Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Mapa jb_motix_fix2 oatatnia runda realna godzina 12:21 Modzie jak Ty tam masz skończ odrzucać te moje skargi lelz zobacz se inne skargi inni ludzie też nie dają link steam od whatever 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 @ Nice Onedzięki za przypomnienie. Ale dopiero co wróciłem i niestety nie zdążyłem pobrać mapy. Brak dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi