kubanskyy Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 http://amxbans.arenaskilla.pl/ban_list.php?bid=811 żałosne, jedna runda na spect XDXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 31 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Admin banujący ma 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Admin banujący chyba dziś wyleciał z hukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfff Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Niestety po pobraniu demka nie moge go odtworzyc z niewiadomych przyczyn na komputerze ani na innym urządzeniu. Jeśli mogłbym prosić niech zrobi to ktoś z UBteamu albo ktos komu działa to demko. Ale tego co widziałem będąc na serwerze gracz kilkukrotnie wychylał sie wcelowany w gracza. biegnąc z granatem z strone longa zobaczył gracza, zatrzymał sie, wyciągnął broń i z pre fire zabił przeciwnego gracza 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanskyy Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, wfff napisał: Niestety po pobraniu demka nie moge go odtworzyc z niewiadomych przyczyn na komputerze ani na innym urządzeniu. Jeśli mogłbym prosić niech zrobi to ktoś z UBteamu albo ktos komu działa to demko. Ale tego co widziałem będąc na serwerze gracz kilkukrotnie wychylał sie wcelowany w gracza. biegnąc z granatem z strone longa zobaczył gracza, zatrzymał sie, wyciągnął broń i z pre fire zabił przeciwnego gracza XDDD zapomniałeś dodać, że zatrzymałem się bo źle rzuciłem flasha i miałem mleko. Tak się wychyla po prostu z anarchii, gdybyś obserwował mnie więcej niż rundę zobaczyłbyś że zawsze tak robię. Edytowane 31 Stycznia 2019 przez kubanskyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfff Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Teraz, kubanskyy napisał: XDDD zapomniałeś dodać, że zatrzymałem się bo źle rzuciłem flasha i miałem mleko. Tak się wychyla po prostu z anarchii, gdybyś obserwował mnie więcej niż rundę zobaczyłbyś że zawsze tak robię. granat wybuchł za ścianą wiec nie wiem jakim cudem miałeś mleko XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanskyy Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Teraz, wfff napisał: granat wybuchł za ścianą wiec nie wiem jakim cudem miałeś mleko XDD Chyba masz coś z pamięcią XDXD Nie będę się tu wykłócał, kopsnij dowody byczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 czysto lol. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 24h minęły Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi