kvk Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 (edytowane) Propozycja to: dodanie nowej rzeczy Treść: Proponuje aby Nowy Gracz Mógł wejść do ct musi zagrać x rund w tt aby zapoznał się z serwerem Edytowane 7 Marca 2020 przez KopeK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazik Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 elo pozdro jestem za +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Ja tu tylko to zostawię 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 13 minut temu, Tamer napisał: To jest lepsza propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 57 minut temu, Tamer napisał: Ja tu tylko to zostawię 🙂 This U ciebie na nie, było już coś takiego i się bugowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 tu masz ten sam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi