Strusiuuu Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Nick:Strusiuuu Nick Oskarżonego: Prawdopodobnie Ilussion czy jakos tak Opis: Dostałem kicka na serwie za nic? Dowody:https://imgur.com/D2R3aFj godzina 00:51 31stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dodam jeszcze Dostałem bana bez wpisanego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dostałeś bana na 24h http://www.arenaskilla.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:446746509&advType=steamid&Submit Za wyłudzanie fajek. I jak najbardziej potwierdzam to, że wyłudzasz fajki, ponieważ jak wszedłem na serwer to od razu spytałeś się ile mam fajek i powiedziałeś, żebym Ci dał. Pozdrawiam! Widzimy się jutro o 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 haha Za 1 prośbę od razu dostałem bana?XDDDDD TEN SERWER JEST BARDZO ŚMIESZNY. Nie polecam nikomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Za 1 prośbę? XDD śmieszne prosiłeś każdego obecnego gracza na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Patrzyłem się na ciebie trochę czasu z dwóch kont i wyłudzanie fajek więc sam chciałeś bana to masz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Jak kurwa każdego? Tylko Ciebie raz poprosiłem XDD i to było dla beki ale jebać. Typ się mnie zapytał jak przelać mu fajki na początku mapki to mu powidziałem LOL. Od kiedy to jest wyłudzanie fajek? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Wczoraj od rana prosiłeś każdego gracza na serwerze o fajki, więc ban słuszny. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi