wheemieORbirthday Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Nick: everything (ey wheemie) Wiek: 15 (rocznikowo 16) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ostatnio bardzo często na serwerze jest mało aktywnych adminów i bardzo często brakuje,patrząc na zachowanie innych podczas nieobenośc jakiegokolwiek administratora ludzie sobie wchodzą do ct biorą wardena i prowadzą bez mikrofonu przez chat,nadużywają,wyzywają i myśle że nie tylko mi to przeszkadza i chciałbym pomóc utrzymać porządek na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem już admina na jb przez około 2-3 tygodnie ale niestety napisałem rezygnacje z powodu braku czasu nie chciałem po prostu zaniżać tej aktywności (lepiej napisac rezygnajce niz otrzymac degrada za brak aktywności). Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Poniedziałek - Piątek 15-23 Weekendy: 12-5 Link GT: 1 GT, 2 GT Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 brak aktywności w ostatnim tygodniu na podanych GT Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi