mondej Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 macie problem z władowaniem się map? jak tak trafiliście na dobry poradnik pokażę wam jak to naprawić 1.wchodzimy w bibliotekę steam i klikamy (PPM) na Counter-Strike: Global Offensive 2.po czym najeżdżamy kursorem na "Zarządzaj" i klikamy "przeglądaj pliki lokalne" 3. jak już to zrobimy powinno nas przenieść do folderu Counter-Strike: Global Offensive 4. klikamy(LPM)"csgo" po czym klikamy(LPM) na "maps" 5.jak to zrobimy w polu "przeszukaj" wpisujemy nazwę mapy która nam się nie chce wczytać np. jb_dust2_v50 6.po tym klikamy "enter" po tym zaznaczamy wszystko co nam się w tamtym momencie pojawiło i klikamy na to(PPM) po czym klikamy(LPM) na "usuń" Mam nadzieję że poradnik się spodobał i wam pomógł †M O N D E J† Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 37 minut temu, mondej napisał: 4. klikamy(LPM)"csgo" po czym klikamy(LPM) na "maps" 6.po tym klikamy "enter" po tym zaznaczamy wszystko co nam się w tamtym momencie pojawiło i klikamy na to(PPM) po czym klikamy(LPM) na "usuń" pardon jeśli się mylę lub czegoś nie rozumiem, ale jak chcesz włączyć mapę, usuwając ją poradnik jest niekompletny i słabo napisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Taki sobie ten poradnik, słabe wykonanie. Nie widzę w czym on ma pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 12 godzin temu, SK4N3R napisał: pardon jeśli się mylę lub czegoś nie rozumiem, ale jak chcesz włączyć mapę, usuwając ją poradnik jest niekompletny i słabo napisany 1- 2 razy miałem tak że jak chciałem wejść na serwer to odrazu mnie wyrzucało do głównej strony cs go i wyskakiwał komunikat "niezgodność map" czy coś w tym stylu a ten poradnik służy do tego by rozwiązać ten problem a z usuwaniem mapy z folderu maps/przenoszenie do kosza służy do tego by mapa z błędęm się usuneła i od nowa zainstalowała poprzez wejście na serwer z tą mapą bez błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 W dniu 4.03.2020 o 13:59, mondej napisał: 1- 2 razy miałem tak że jak chciałem wejść na serwer to odrazu mnie wyrzucało do głównej strony cs go i wyskakiwał komunikat "niezgodność map" czy coś w tym stylu powinieneś lepiej opisać ten błąd, może pokazać jak on wygląda W dniu 4.03.2020 o 13:59, mondej napisał: [...] ten poradnik służy do tego by rozwiązać ten problem a z usuwaniem mapy z folderu maps/przenoszenie do kosza służy do tego by mapa z błędęm się usuneła i od nowa zainstalowała poprzez wejście na serwer z tą mapą bez błędów tego zabrakło mi w Twoim poradniku, dlatego napisałem, że jest on niekompletny. poradnik musi w prosty sposób opisać problem i dać rozwiązanie usterki. jak dla mnie wstęp do poprawy, uzupełnienie niektórych informacji no i poprawa estetyki poradnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi