Skocz do zawartości

Poradnik-mapy cs go jail break i inne

Udostępnij

mondej

Rekomendowane odpowiedzi

macie problem z władowaniem się map? 

jak tak trafiliście na dobry poradnik

pokażę wam jak to naprawić

1.wchodzimy w bibliotekę steam i klikamy (PPM) na Counter-Strike: Global Offensive

2.po czym najeżdżamy kursorem na "Zarządzaj" i klikamy "przeglądaj pliki lokalne"

3. jak już to zrobimy powinno nas przenieść do folderu Counter-Strike: Global Offensive

4. klikamy(LPM)"csgo" po czym klikamy(LPM) na "maps"

5.jak to zrobimy w polu "przeszukaj" wpisujemy nazwę mapy która nam się nie chce wczytać np. jb_dust2_v50

6.po tym klikamy "enter" po tym zaznaczamy wszystko co nam się w tamtym momencie pojawiło i klikamy na to(PPM) po czym klikamy(LPM) na "usuń"

Mam nadzieję że poradnik się spodobał i wam pomógł

†M O N D E J†

37 minut temu, mondej napisał:

4. klikamy(LPM)"csgo" po czym klikamy(LPM) na "maps"

6.po tym klikamy "enter" po tym zaznaczamy wszystko co nam się w tamtym momencie pojawiło i klikamy na to(PPM) po czym klikamy(LPM) na "usuń"

Animated GIF

pardon jeśli się mylę lub czegoś nie rozumiem, ale jak chcesz włączyć mapę, usuwając ją :? poradnik jest niekompletny i słabo napisany :pepo:

12 godzin temu, SK4N3R napisał:

Animated GIF

pardon jeśli się mylę lub czegoś nie rozumiem, ale jak chcesz włączyć mapę, usuwając ją :? poradnik jest niekompletny i słabo napisany :pepo:

1- 2 razy miałem tak że jak chciałem wejść na serwer to odrazu mnie wyrzucało do głównej strony cs go i wyskakiwał komunikat "niezgodność map" czy coś w tym stylu a ten poradnik służy do tego by rozwiązać ten problem a z usuwaniem mapy z folderu maps/przenoszenie do kosza służy do tego by mapa z błędęm się usuneła i od nowa zainstalowała poprzez wejście na serwer z tą mapą bez błędów

W dniu 4.03.2020 o 13:59, mondej napisał:

1- 2 razy miałem tak że jak chciałem wejść na serwer to odrazu mnie wyrzucało do głównej strony cs go i wyskakiwał komunikat "niezgodność map" czy coś w tym stylu

powinieneś lepiej opisać ten błąd, może pokazać jak on wygląda

W dniu 4.03.2020 o 13:59, mondej napisał:

[...] ten poradnik służy do tego by rozwiązać ten problem a z usuwaniem mapy z folderu maps/przenoszenie do kosza służy do tego by mapa z błędęm się usuneła i od nowa zainstalowała poprzez wejście na serwer z tą mapą bez błędów

tego zabrakło mi w Twoim poradniku, dlatego napisałem, że jest on niekompletny. poradnik musi w prosty sposób opisać problem i dać rozwiązanie usterki. jak dla mnie wstęp do poprawy, uzupełnienie niektórych informacji no i poprawa estetyki poradnika

• SK4N3R zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności