Skocz do zawartości

[Odrzucona]jakies mute znowu

Udostępnij

hyp9rX

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)STEAM_1:0:419761222

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)nie wiem

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)✪ MroKu
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)nic, ja nie zasluguje na muta pierwszego za naduzywanie (???????????????????) i zaraz przedluzyl, bo jak pisze na u@ 15 minut cos pytam to nikt z szanownej administracji nie raczy odpisac, ale jak sie z tego powodu zdenerwuje to tylko przedluza bez slowa. Ja prosze o wyjasnienie, obejrzyjcie ta mape ktos z UBT czy nie wiem admin - skoro ja mam naduzywanie to tam powinny na pare dni leciec muty dla innych...
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jailbreak
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV)13:45 mapka sie skonczyla, jeszcze chyba nie ma dema zaraz edytuje

Edytowane przez hyp9rX

A więc tak dostałes muta na 90 minut za naduzywanie mikrofonu + kulture, potem na czacie tylko spamiłes i prosiłes o unmuta w sposób często wulgarny wiec dostałes gaga. Jesli nie umiesz zachowac kultury i naduzywasz mikrofonu to sie nie dziw ze dostajesz muta. A twój mut nie został w zaden sposób przedłuzony. To tyle z mojej strony

Edytowane przez MroKu

"A więc tak dostałes muta na 90 minut za naduzywanie mikrofonu + kulture" niei naduzywalem mikrofonu, sprecyzuj slowo kultura, bo rownie dobrze mozna uzywac wulgaryzmow a wypowiedz bedzie wartosciowa albo pierdolic jak potluczony ale ladnymi slowami pokolorowac, nie prosilem sie o nic bo z natury nie prosze, nie w sposob wulgarny tylko murowala mnie Twoja arogancja i KULTURA OSOBISTA i nie spamowalem na CZACIE tylko na ADMIN CZACIE, a skoro juz, to wypada odpowiedziec jak ktos sie cos pyta, szczegolnie przez 15 minut, po to chyba u@ jest.Co to jest mut? . na koniec jeszcze dodam nie ucz mnie kultury zachowujac sie jak prostak, bo gra to jedno a Twoja prywatna ocena co do mnie to drugie

Wybaczcie, ze edytuje. Chociaz bys mogl sprawdzic albo pamietac jakie bany dajesz, bo babola walnales, dales mi na 1.5h a potem znowu na 1h z tego co ja widze, gdzie wczesniej jeszcze jakis szanowny administrator dal tam na iles juz nie chce mi sie patrzec.

Edytowane przez hyp9rX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności