hyp9rX Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)STEAM_1:0:419761222 Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)nie wiem Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)✪ MroKu Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)nic, ja nie zasluguje na muta pierwszego za naduzywanie (???????????????????) i zaraz przedluzyl, bo jak pisze na u@ 15 minut cos pytam to nikt z szanownej administracji nie raczy odpisac, ale jak sie z tego powodu zdenerwuje to tylko przedluza bez slowa. Ja prosze o wyjasnienie, obejrzyjcie ta mape ktos z UBT czy nie wiem admin - skoro ja mam naduzywanie to tam powinny na pare dni leciec muty dla innych... Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jailbreak Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV)13:45 mapka sie skonczyla, jeszcze chyba nie ma dema zaraz edytuje Edytowane 17 Lutego 2020 przez hyp9rX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyp9rX Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Dodaje tutaj bo nie moge edytowac, z jakiej k racji dostalem znowu muta na naswtepne 90 minut od 12 latka MROCZKA po napisaniu na u@ "dajze chociaz unmuta na czat", 'Wy sobie jaja wszyscy robicie czy macie jakas grupke adminow przedszkolakow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) A więc tak dostałes muta na 90 minut za naduzywanie mikrofonu + kulture, potem na czacie tylko spamiłes i prosiłes o unmuta w sposób często wulgarny wiec dostałes gaga. Jesli nie umiesz zachowac kultury i naduzywasz mikrofonu to sie nie dziw ze dostajesz muta. A twój mut nie został w zaden sposób przedłuzony. To tyle z mojej strony Edytowane 17 Lutego 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyp9rX Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) "A więc tak dostałes muta na 90 minut za naduzywanie mikrofonu + kulture" niei naduzywalem mikrofonu, sprecyzuj slowo kultura, bo rownie dobrze mozna uzywac wulgaryzmow a wypowiedz bedzie wartosciowa albo pierdolic jak potluczony ale ladnymi slowami pokolorowac, nie prosilem sie o nic bo z natury nie prosze, nie w sposob wulgarny tylko murowala mnie Twoja arogancja i KULTURA OSOBISTA i nie spamowalem na CZACIE tylko na ADMIN CZACIE, a skoro juz, to wypada odpowiedziec jak ktos sie cos pyta, szczegolnie przez 15 minut, po to chyba u@ jest.Co to jest mut? . na koniec jeszcze dodam nie ucz mnie kultury zachowujac sie jak prostak, bo gra to jedno a Twoja prywatna ocena co do mnie to drugie Wybaczcie, ze edytuje. Chociaz bys mogl sprawdzic albo pamietac jakie bany dajesz, bo babola walnales, dales mi na 1.5h a potem znowu na 1h z tego co ja widze, gdzie wczesniej jeszcze jakis szanowny administrator dal tam na iles juz nie chce mi sie patrzec. Edytowane 17 Lutego 2020 przez hyp9rX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyp9rX Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 zamknij ktos ten temat i tak lache kladziecie, ja pale wroty wroce za pare lat jak admini przejda mutacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi