hyp9rX Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)STEAM_1:0:419761222 Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/profiles/76561198343259056/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)PABIXON Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Ja nie wiem czy zasluguje na bana, bo regulaminu czy zasad jakichs pewnie nie zlamala, ale dostalem bana na godzine z powodem "kultura" gdzie nmie wchodzilem z nikim w zadne dyskusje tylko na zabawie zartem po tym jak pan admin PABIXON mnie zabil (chyba to on wlasnie byl) powiedzialem "kurwa ale niefart zbugowqalem sie na lozku" no i taki o to ban. Ja rozumiem, kultura wiadomo ma byc porzadek na serwerze, ale szanujmy sie podczas gdy 15 innych osob doslownie strzela wulguryzmami na lewo i prawo drac morde do blisko przystawionych do ust mikrofonow przez pare map odkad gralem ja dostaje muta gdzie bylem chyba jedna z bardziej opanowanych osob ! po czym pisalem na czacie z 15 minut ze przeciez to tylko byl zart z tym lozkiem i ze ja sie nie bede unosil, myslalem, ze moze zmniejszy na te pare minut albo odmutuje W TYM SAMYM CZASIE TO PISZAC jakis gosc w CT cisnal czyjas matke i doslownie krzyczal "no i co kurwa zmutujesz mnie teraz ta to dawaj muta" i do konca mapy muta nie dostal jeszcze dalej w CT prowadzil, no to za co ja mam muta w koncu? wulgaryzmy czesto uzywane moze i tak kulturalne to nie jest, ale Ty mi PABIXON nie mow na zielone, ze jest czarne, bo to ze pare razy kurwa powiedzialem w tym natloku wargonu jak z rynsztoku, to nie znaczy, ze nie umiem zachowac kultury i sie zachowywac jak trzeba. Serwer mi sie spodobal zakupilem odrazu tez Svipa, moze sa jakies osoby co potwierdza bo gralem od rana, ze hjesttem mila osoba zadko kiedy nawet klne, nikogo nie cisne i omijam lukiem jakies wyzywanie sie z kimkolwiek w grze. A meritum tego wpisu jest takie, ze chcialbym unmuta najlepiej zanim sie skonczy, zeby to bylo wziete na powaznie no i jakas rozmowa z adminem, bo ja zadnych kar w interesie nie mam, po prostu troche zwyczajnego szacunku do gracza jako admin a nie unoszenie sie pycha tak jak to na steam potem mi odpisywal ze "idz pisz skarge zobaczymy kto ma racje" napisalem ze i tak zna tutaj ludzi ja jestem nowy i go popra odpowiedzial "no wlasnie tak bedzie ha !" PS : widzialem, ze nalezaloby podac czasy z demka tylko czasy czego? bo ten powod bana to jest wyimaginowany przez admina, jak ja moge udowodnic co, ze mam kulture? to on powinien wstawic demko albo mnie nagrac i dac dowod jak to bylem bezczelny pff Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)Jailbreak Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV)Nie wiem nie pamietam czy na demku slychac mikrofony ale tutaj link jak sie nie myle https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20200215-123600-1085304276-jb_dust2_final2-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_Gangi_____ws__knife__LiveServer.pl-1310.zip A jeszcze dodam, tam dumny kolega czyt. w/w potem cos mowil to jednak na poiprzedniej mapie ja tak klnalem, to czemu na poprzedniej muta nie dostalem? ani nic nie powiedzial, ze brzydko sie odnosze, albo nie napisal? I CZEMU inne 20 osob nie dostalo w takim razie, bo co jak co ale daje sobie obciac ... reke, ze w porownianiu z reszta to bylem jak w kosciele. Dziekuje uprzejmie i milego dnia, a co bedzie to bedzie gag pewnie sie skonczy predzej niz beda rezultaty tutaj, a sprawa wzieta za blachostke (no bo defacto nia jest) ale kolega sie preznie u dumnie zapierda ze gag sluszny i nie chcial dac unmuta ani zmniejszyc sarkastycznie dodajac, ze mogl dac na dluzej takze i tak mam GIT. Raz jeszcze pozdrawiam czesc, wasz nowy i mam nadzieje, ze juz nie byly gracz Edytowane 15 Lutego 2020 przez hyp9rX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Dodam tylko dla UBT że demko podane w skardze to nie jest demko na którym dostał muta. godzina muta --> SB (13:40) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Rozpisywać się nie będę, ponieważ nie ma takiej potrzeby. Chciałbym tylko powiedzieć że mut był słuszny a z takiego powodu że co drugie słowo słysze u ciebie przeklenstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyp9rX Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Konfabulant, mowi Ci to cos? zamknijcie temat kary nie bedzie bo nic sie nie stalo, nikt pewnie i tak nie poslucha co tam sie dzialo, bo jak to pabixon pisze "chcialbym tylko powiedziec, ze mut byl sluszny" hahahahahah, a to chyba po to jest dzial skarg, zeby wlasnie osoby 3cie to ocenily, ale co ja tam wiem przeciez admin ma zawsze racje. A tak na marginesie, te przynajmniej 5 osob ktore krzyczaly przeklenstwa duzo glosniej i czesciej ode mnie rozumiem tez dostaly muta, pozdrawiam PS : rozpisywac sie nie rozpiszesz, bo nie ma nad czym Edytowane 15 Lutego 2020 przez hyp9rX 1 UBT sprawdzi to demko i da werdykt. poczekaj cierpliwie i nie unoś się tak. Przez SK4N3R, 15 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Strasznie często przeklinasz i za to dostałeś muta. W dniu 15.02.2020 o 14:18, hyp9rX napisał: podczas gdy 15 innych osob doslownie strzela wulguryzmami na lewo i prawo drac morde do blisko przystawionych do ust mikrofonow przez pare map odkad gralem ja dostaje muta gdzie bylem chyba jedna z bardziej opanowanych osob ! Na mapie na której dostałeś muta byłeś jedyną osobą która przeklinała. Jedynie co to niektóre osoby nadużywały mikra ale dostały ostrzeżenia. (Ty też dostawałeś ostrzeżenia) W dniu 15.02.2020 o 14:18, hyp9rX napisał: W TYM SAMYM CZASIE TO PISZAC jakis gosc w CT cisnal czyjas matke Nic takiego nie było xD HIDDEN - mute 120 min - obraza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi