Heamson Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Ja nie zgłaszam Hitera ale obrazę gracz o niku JAciHEDAaTYdeda obraza mojom mame i mojego kolegi tate ktury juz nawet nie zyje i grozi mi ze wyru*cha mi mame oraz muwi bez mutacj przez mikrofo na cs 1.6 na dethrunv2 jesli ta wiadomosc zostanie przeczytana to prosze powiedzcie mu zeby tak nie robil bo obraza to mnie i mojego kolege i naszom rodzine a ja nie chce mieci klopotuw i jak ktos sie odzywa przez mimrofn to go wyzywa a wiec prosze o info jak cos bedzie w sensie z tą skargom dzienkuje mam nadzieje rze wiadomosc zostqnie odczytana dzienkune. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 brak wzoru, zły dział, kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi