Tamer Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Tamerowski/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198379329320 Nick oskarżonego: Høpë to ja Opis sytuacji: Świeży admin notorycznie ignoruje przewinienia graczy takie jak skracanie (wręcz pozwala na to mówiąc "ja przechodzę mapę i nic nie widzę"), używanie wulgaryzmów lub ignorowanie nadużywania mikrofonu przez osoby bez mutacji. Nadużywa admina poprzez podbijanie osób przechodzące mapy, ignoruje własne łamania regulaminu tłumacząc że nic nie zrobił. Serwer: DR v1 Dowody: 1) 11.02.2020 na mapie deathrun_extreme(18:49-19:12 Godziny mapy) około 2:13 minuty mówi że można skracać, on nic nie widzi i że jest miłym adminem. 2) 11.02.2020 na mapie deathrun_helix(21:19-21:40) około godziny 21:30 admin celowo blokuje TT na skakance skacząc mu po głowie(utrudnia mu grę), po zwróceniu mu uwagi ignoruje to i TT umiera. 3) 11.02.2020 na mapie deathrun_emerald_a3_go(22:52-23:10) Admin pozwala skracać graczom mówiąc "Widziałem to ale ja jestem miłym adminem"(2:00), Na pytanie przez gracza "Mogę skrócić" admin odpowiada "Nie patrzę"(3:45), Kiedy ktoś z graczy wspomina coś o skracaniu admin odpowiada "ja nie widzę że ktoś skraca"(8:40). Oczywiście na czacie wyświetla się że ktoś pobija swój rekord który jest nie możliwy do zrobienia bez skracania, nikt nie dostał bana za skracanie. 4) Nadużywanie admina poprzez "uderzanie" CT który przechodził mapę. PS. Czy tak powinna wyglądać praca świeżego, 2 dniowego admina? Czy nie powinien on tym bardziej świecić przykładem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destinakjednorozec Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Zacznijmy od tego że ta skarga jest śmieszna drugą sprawą jest nie sama chęć złożenia skargi a chęć zemsty na Hop'ie za to, że dostałeś muta gaga a następnie bana za szczeniackie zachowanie trzecią sprawą jest to, że nie ma on doświadczenia w byciu administratorem ale szybko się uczy co widzę grając na serwerze i widząc jego postęp kolejną sprawą jest to, że jakim prawem admin może zbanować jeśli tak nie widział zaistniałej sytuacji... zgłaszanie, jest on bardzo aktywny i się uczy więc moim zdaniem należy go jedynie upomnieć w związku z nadużyciem slapowania Według mnie powinno się upominać przed banowaniem za skracanie a wiem o tym, iż hope tak robi, być może dla tego nie banował od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Jak dla mnie administrator Hope powinien dostać surowe upomnienie po tym jak odpowiada że nic nie widzi jak ktoś skraca, chociaż jest jego obowiązkiem dotrzymanie porządku. Chociaż nie wiem czy odrazu degrad jest on nowym adminem i myślę że narazie może zostać, ale zdecyduje o tym major. Co do tego slapowania no nie było to właściwe zachowanie, ale gracz Vex nie złożył skargi na Hope więc nie widze jakiegoś żalu ze strony Vex`a do Hope`a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Tak Tamer, zrobiłem rzeczy które napisałeś w zgłoszeniu. Mam nadzieje, że dostane jedynie upomnienie a po tej skardze napewno postaram się być bardziej "ogarniętym" adminem. Wiem, że popełniłem błąd. Edytowane 12 Lutego 2020 przez Hope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 @ Hopejeszcze raz powtórzy się takie zachowanie to wylatujesz, póki co dostajesz pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi