Strusiuuu Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nick:C1N3K Nick Oskarżonego:MrWhite Opis: Dostałem niesłusznego bana na 1h. Wszystko opisałem w tej skardze Dowody: Mapa jb_lego_jail_2k17 godzinka 18:25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 12. Zakaz wykorzystywania bugów serwera/mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Skąd miałem wiedzieć, że to bug mapy lub serwera? Dopracujcie lepiej serwer bo dajecie niesłuszne bany 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 no tak to całkowicie normalne, że respisz się w gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 28 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi