Matiees Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Nick: Matiees Imię: Mateusz Wiek:18 Doświadczenie w moderowaniu: No mam troszkę doświadczenia ale nie zbyt wiele. Lecz chciałbym pomóc innym członkom tej grupy. Trzeba udoskonalić to forum by nie było najgorsze tylko najlepsze. Coś o sobie : Mam na imię Mateusz i pochodzę z Krakowa. Mimo iż mam 17 lat Imprezuję , Gram , uczę się , gram na komputerze i wiele innych rzeczy które udoskonalam codziennie. Każde porażki i zwycięstwa zaliczam że trzeba iż podnieść się z porażki i cieszyć się ze zwycięstwa. Już gdy będę miał 19 lat pójdę na studia. Zawsze lubię się zaprzyjaźniać z nowymi kolegami , przyjaciółmi. Myślę że to wystarczy. Co zrobiłeś dla ArenySkilla : Teraz gdy mam szansę być początkującym moderatorem próbuję jak najwięcej pomagać w potrzebach. Lubię bardzo grać na serwerach ArenySkilla. Niestety już zbanowałem dużo graczy na arenaskilla DeathRun v2 klasy lecz nie chcę by inni łamali jej regulamin który został napisany przez Arenę. Kontakt: Forum , steam [Matiees] Edytowane 9 Lutego 2020 przez Matiees Poprawka :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Aplikant musi posiadać na swoim koncie co najmniej 150 napisanych postów. Aplikant musi być aktywny na Forum. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi