chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198928612136/ Link do steam oskarżonego: Nie chce mi się szukać Nick oskarżonego: El diablo Opis sytuacji: O to tak wziołem sobie kontrolę nad ct gracz kcm mnie specjalnie zabił taryfikator za to przewiduje 120minut+powiniennut dostać jeszcze 60 za nie wykonywanie życzenia Ale adminek daje mu tylko na 60minut Dowody: Demko MAPA JB BOXER CZY JAKOS TAK GODZINA PO 16 MOZE 17 Pisze to w imieniu leona Edytowane 6 Lutego 2020 przez Chakra 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 KCM - specjalny fk - ctban 180 min Leon - specjalne przedłużanie rundy - ban 720 min @ Diablospoglądnij jeszcze raz na kary za fk. Następna tak niska kara dla gracza skończy się inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi