N11 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Witam, na waszym serwerze gram w zasadzie od paru lat, tylko z mega długimi przerwami i fajnie by było powrócić i na nowo poznać wszystkich :D Przechodząc do rzeczy mam 20 lat <3 Moje imię to: …………. zainteresowania: kręcenie gibonów :D Ogl kręce w miare dobre wyniki na mapach i gracze czasami są w wielkim szoku np. krzyszza? (pozdro byczku kc xd) sporo graczy mnie już poznało na serwerach, lecz zdaję sobie sprawę z tego, że na forum są gracze oraz administracja z całej społeczności, więc jak już tu jestem gościem to wypadałoby się przywitać :D A więc nie przedłużając kto chętny na ts3 pogadać, pograć, zajebać bongo, czy cokolkwiek zapraszać na steam: http://steamcommunity.com/id/N111111111111111/ KOCHAM WAS MISIE KOLOROWE :D MAM NADZIEJĘ, ŻE MIŁO MNIE PRZYJMIECIE <3 P.S zrobiłem dzisiaj chyba jeden z większych wyników w historii byczki <3 (150t) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Siemka ……... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Cześć......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 No witam witam, skoro jesteś osobą z umiejętnościami to zapraszam na serwer only awp. Bardzo możliwe, że będę mógł zweryfikować jaki masz poziom umiejętności z broni snajperskiej, ponieważ jestem na nim dość często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_sayji Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Witam witam, może nie mam takich umiejętności jak powyższy gracz ale także mogę zweryfikować umiejętności gry na Only AWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Bry bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eristoff Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSSS Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi