Dover Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Nick: dvrWiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Większość osób wie, jak przeważnie wygląda typowa rozgrywka bez aktywnego admina, więc chciałbym w miarę możliwości utrzymać porządek na serwerze podczas aktualnych ferii zimowych oraz już w późniejszych terminach. Doświadczenie w adminowaniu: W miarę duże.Jak długo gram w CS:GO?: 2,6khW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na razie przez prawie cały dzień, później w godzinach popołudniowych oraz wieczornych.Link GT: GameTrackerZnajomość SM: 4Link do profilu Steam: Profil SteamMikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi