GerN Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Nick: KNTGerN Nick admina: meep Długość bana: 30 min Data i godzina: dzisiaj, 18:50 Serwer: HNS Powód bana:txt Mapa:seek_de_dust2_hide_fixed_d_d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meep Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) na mapie dust II nie jeden gracz widział cię na różnych txt (ja również), więc możesz dziękować, że dostałeś jedynie 30 minut Edytowane 28 Stycznia 2020 przez meep 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 3 minuty temu, meep napisał: na mapie dust II nie jeden gracz widział cię na różnych txt (ja również), więc możesz dziękować, że dostałeś jedynie 30 minut Powiedziałeś że na b za samochodem są txt i za to że tam byłem dostałem, po 2. Byłem z graczem Lert (?) bo chciałem zobaczyć czy tam gdzie on był da się wejść bez podwójnego skoku, spadalem w txt ale od razu wychodziłem, tak samo raz był tam ze mną Houdini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meep Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Teraz, GerN napisał: Powiedziałeś że na b za samochodem są txt i za to że tam byłem dostałem, po 2. Byłem z graczem Lert (?) bo chciałem zobaczyć czy tam gdzie on był da się wejść bez podwójnego skoku, spadalem w txt ale od razu wychodziłem, tak samo raz był tam ze mną Houdini wszedles tam wielokrotnie wiec nie wymyslaj :)) houdini zreszta nie wpadl za auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Poczekajmy na demko i przestańcie spamić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) Adminek sie juz poddal, stara sie o degrada, zamiast napisac o rezygnacje, wlasnie o tym gadal. XD Edytowane 28 Stycznia 2020 przez GerN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 meep nie ma już admina Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi