LoveKrowe Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Chłopak nie ma mutacji, i nie chce ustąpić miejsca w kolejce osobom z mutacją, które są chętne do prowadzenia. Swiadkowie PoProstu Ksawery ev_1kondzio Nastel Stona KLAPEEEK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastel Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Pragnę dodać że pomimo admina około 6:30-6:45 wyzywał pół serwera i ich rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveKrowe Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Teraz, Nastel napisał: Pragnę dodać że pomimo admina około 6:30-6:45 wyzywał pół serwera i ich rodziców. A w swojej skardze określił godzinę 7:20, która na obecną chwilę nie miała miejsca bytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twsddzmp Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) 20 minut temu, Nastel napisał: Pragnę dodać że pomimo admina około 6:30-6:45 wyzywał pół serwera i ich rodziców. Chłopie ja nie mam admina, więc jestescie 2headami poprostu, a po 2. Skarga w złym miejscu napisana 3.Bez wzoru 4.Sami wyzywaliscie od 5.00 do 7.52 , więc becz00nia Edit : do jackera : Kontrolę masz minutę czy tam półtorej a mineły już wtedy 2minuty ponad więc beka. Pozatym broń mi się zrespiła 2razy, ponieważ raz dostałem z gangu, a raz miałem w celi xD A i jak wchodzicie na server oznajmiacie ,że zapoznaliście się z regulaminem a ty mi mówisz ,że tam nic takiego nie ma XD I tak btw. Ten chłop co chce iść do ct, owszem ma mutacje ale nie ogarnia, 2mapy temu zrobił 7fk i nie zna regulaminu, moim zdaniem dobrze zrobiłem Edytowane 28 Stycznia 2020 przez twsddzmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacker Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 TYP TEŻ NIE WYKONUJE POLECEŃ PODCZAS ŻYCZENIA PRZEJECIA KONTROLIJ RESPI SOBIE KIEDY CHCE BROŃ JAK JEST W TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Po 1 To zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Brak wzoru skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi