SebeqToZioma Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 nick gracza : SebeqToZiomal Stam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198982805511/ Pisze o tym ponieważ zniknęły mi fajki A dokładnie 57k, wszytko się stało tak : grałem mecz turniejowy, po skończeniu go wszedłem sobie na jb i patrzę nie ma fajek, svipa i gangu, po wpisaniu retry w consoli svip i gang wrócił a fajki nie, pisałem do skanera o tym i powiedział żebym poczekal do dzisiaj (wszytko się stało 24 01 2020) Zrobiłem tak jak skaner mi pisał, dzisiaj wchodzę na jb i tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Jeżeli nie wchodzisz na serwer przez mięsiąc resetują ci sie fajki itp. myślę że to to jest przyczyną zniknięcia fajek :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebeqToZioma Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 @Chakragram codziennie więc to jest niemożliwe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Fajki zostały dodane. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi