xenovskypl Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Za pierwszym razem Arczi powiedział ze mają byc w ladnej zgrabnej grupce i osoby z tyłu mogą dobiec a z przodu poczekac na te z tylu,więc ja ich pilnowalem chakra się zatrzymal więc go zabiłem.Za drugim razem gralismy w snowman says ja bylem na podwyższeniu z barierkami on do mnie podskoczyl i mnie walnąl nożem wiec go zabilem a pozniej powiedzial ze prowokacja i dal mi bana na ct na 60 minut. Proszę o rozpatrzenie sprawy-Chingy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zastosuj się do wzoru. Podaj mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Brak wzoru i dowodów Załóż sobie nowy temat i rozpisz to tak jak skarga powinna wyglądać, to leci do kosza. Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi