★Onetap Master★ Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nick: ★Onetap Master★ Nick oskarżonego:MALPA Arenaskilla.pl Opis sytuacji: Admin wszedł na serwer ja zrobiłem nie za dużo kill około 4/6 nie bunnyhopowałem tak jak to robię zazwyaczaj mam (10 tysięcy godzin spędzonych na serwerach BH i mama suprima Dowody: demko z meczu, gracze którzy wiedzą że jestem czysty Michu, ★MoNsteR★| JESTEŚ NA STREAMIE, Young KennyS Arenaskilla.pl 2 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Polecam tu zajrzeć. Nie rozumiem opisu sytuacji XD? Admin wszedł i co zrobił? Daj mi gt na serwerze którym masz 10kh chcę to zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Tak samo nie rozumiem opisu sytuacji. Opisz najlepiej jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Chodzi mi o to, że dał mu "bana za nic". Tak trudno użyć mózgu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElChapo Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 bana dalem na podstawie demka ze skargi na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi