Pieczarka6969 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Nick:ArcZi Nick oskarżonego: @ Sadystka Opis sytuacji: Z góry przepraszam za mk ale nie mam innej możliwości żeby napisać to odwołanie. Sadycha w realu na prawdę jest sadychą i wlepiła mi niesłusznego muta na 1 dzień. Napisała, że to za obrażanie i kulturę. Obejrzałem całe demko od początku do końca więc napisze co mam sobie do zarzucenia poniżej: - "jakiś kid powiedział, oczywiście bez obrazy..." - początek 4 rudny. -"sadycha to się nie chce ze mną je**ć" - 7 runda ok 2:50 min - Adzik powiedział, że w ct są leszcze dlatego ja w odpowiedzi powiedziałem " ty żeś jest ku*wa leszcz, bez tego vipa to byś ch*ja zrobił" Co do kultury to się zgodzę bo rzeczywiście używałem słów wulgarnych (częściej na początku mapy a w późniejszej rozgrywce prawie wogóle) ale 1 dzień to zdecydowanie za długo. Jeśli miałaś na myśli to z tym leszczem, pisząc że obrażam to ciekawe dlaczego nie dałaś muta za obrazę adzikowi To, że się nie lubimy nie znaczy, że możesz mi takie kary dawać. Moim skromnym zdaniem i zapewne nie tylko moim taka osoba jak ty nie powinna mieć UBT. Dowody: 1 1 przenoszę temat do odpowiedniego działu Przez SK4N3R, 18 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Hmmmm nie żeby co @ SK4N3R pozwolił dawac dłuższe kary co moim zdaniem jest słuszne. Nie chciałbyś żeby ktoś mówił że "Arczi nie chce się ze mną jeać" jeszcze mówisz to podczas gdy nie ma mnie na serwerze no prosze zabawne. Dostałes muta na 1 dzień bo było tam full wyzwisk do graczy także ten mhm wystarczy że ktoś obejrzy demko z tamtej mapy. + popatrz na swoje muty i gagi, to dopiero jest jazda Jeżeli chcesz jutro ci przedstawie każdą minutę demka gdzie leciały wyzwiska. A jezeli chodzi o adzika nie zwróciłam na to szczegolniej uwagi ;))) Edytowane 18 Stycznia 2020 przez Sadystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczarka6969 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Full WYZWISK? Obejrzalem cale demko od początku do końca wiec nie piernicz farmazonow. Czekam na rozpisanie tych WYZWISK z minutami. Uzywam capsa specjalnie zebys jutro zamiast WYZWISK nie rozpisywała przypadkiem zwykłych PRZEKLENSTW. Te muty które dostawalem to były z pol roku temu jak nie więcej. Teraz mozna powiedzieć że zaczynam z nowa karta. A to ze powiedzialem ze nie chcesz sie ze mną ruchac to zadna obraza a nawet komplement bo to oznacza ze nie jestes puszczalska jak wiekszosc nastolatek w dzisiejszych czasach Edytowane 18 Stycznia 2020 przez Pieczarka6969 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Uważasz, że się nie poczułam obrażona? XD To nieźle. A ten serwer wymaga kultury, żeby nie było patoli bo tylko takim słowem jak "kurwa" doprowadzisz do chaosu 00:34 - kultura 8:30 - "Ta wszystkich wydupca" - co to ma być? XD 8:45 - Rysowanie penisa markerem - to można pominąć iksde 9:25 - "dawaj fajki, albo cię zabije" - to chyba żebranie cnie? 10:15 - prowokowanie gracza, podchodzenie - też można pominąć 13:58 - "musisz spierdalać przed psami" 15:25 - "Sadycha nie chce się ze mną jebać" - Nie wiem jak ty ale dla mnie to jest żałosne. Nie jedna osoba by na pewno poczuła się urażona c;;; 17:33 - "I na chuj żeś go zabił" 25:50 - "slapnij mnie w dupe jak chcesz" 27:45 - kultura 28:05 - " chuj z faworyzacją" - tu miała akurat faworka nastąpić 11:43 - kultura. Jedynie co pozostawiam to skanerowi do sprawdzenia. Moim zdaniem mute słuszny jak najbardziej. Całe demko co do sekundy @ SK4N3R A i jeżeli już tak bardzo się spłakałeś zawsze można ci muta skrócić XD Edytowane 18 Stycznia 2020 przez Sadystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Za takie szczeniackie zachowanie ode mnie dostał byś na dłużej, Sadystka jak najbardziej dobrze blokadę nałożyła i mut skrócony nie będzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 brak UB Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi