NiceOne Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/ctbw Link do steam oskarżonego: ns Nick oskarżonego: Ale booomba Mordo h20 CS Opis sytuacji: Więc tak, chodzi tutaj o gracza bardzo dobrze znanemu administracji na serwerach 1.6. Ten o to koleś przez całą swoją paro miesięczną karierę grania zdobył ponad 130 banów za łamanie regulaminu/głównie za brak kultury. Nic a nic po każdym banie się nie zmienia, wbija za każdym razem na serwer, wyzywa i dostaje bana po którym wraca i akcja zatacza koło już długi czas, nawet po przedłużonych banach nie było żadnej poprawy. Dodatkowo bywają momenty że te bany dostaje z nudów za dziecinne zachowanie spowodowane wbijaniem na serwer tylko na sekundę żeby zwyzywać admina i dostać bana. Przechodząc do sedna skargi, ubiegam się o 2-tygodniowego bądź miesięcznego bana dla Bomby ze względu na to jaka patologie wprowadza ma serwer swoim pobytem tam, pozdrawiam. Serwer: 1.6 drv2 oraz drv1 Dowody: Proszę wyznaczone osoby aby wypowiedziały się na temat oskarżonej osoby i czy myślicie że w pewnym stopniu może w końcu ten człowiek nabierze trochę rozumu @ Secret_Service, @ Monte, @ Dumbass, @ bladpaker12, @ ZlyCzlowiek, @ Dominika, @ Ghostii, @ LeMoN, @ Kirito-Kun, @ ACforever, @ Zi3LonY, @ Orginix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgadzam się z tobą @ Nice One.. 133 bany w tym jeden nadal aktywny to przesada. Gracz jest wulgarny oraz łamie wiele innych punktów regulaminu dając zły przykład graczom. Nie ma sensu banować go na 30min-X godzin,jak wejdzie i dalej będzie to samo. Może jak dostanie większego bana to ogarnie swoje zachowanie chociaż wątpie w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monte Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 No co mam powiedzieć jak dla mnie skarga jak najbardziej słuszna, jeżeli gracz ma 133 bany to widocznie nie nadaję się do kontaktu z ludźmi pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyCzlowiek Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Niema sensu banować go na dłużej po 133 banach niema dalej żadnej poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De4dRos3 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Moim zdaniem ten gracz daje bardzo zły przykład graczom więc powinien dostać dłuższego bana jakby się nie poprawił to najwyżej perma na serwerze nie są potrzebni wulgarni gracze którzy nic nie wnioskują po dostaniu bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 No co moge powiedzieć też już to zauważyłem a wrociłem jakies 2 tyg temu wiec tez jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ban na 2tygodnie moze mu wybije z głowy wbijanie i wyzywanie graczy/adminow , jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Oczywiście, zgadzam się z tym od razu myślę dać na miesiąc a jak to nie po skutkuje to perma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Panowie i Panie, to jest skarga, a nie propozycja, że dajecie sobie TAK lub NIE pod tematem lub proponujecie jakąś karę dla gracza (wyjątek @ Nice One, który opisał tą sytuację). Od tego jest opiekun tych serwerów (@ PiKe). To on będzie decydował w tej sprawie. Każdy kolejny post, nie wnoszący nic merytorycznego do tematu będzie nagradzany warnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 @ SK4N3R bez jaj, ludzie się podpisują w innych skargach, ze dana sytuacja miała miejsce i tutaj chłopaki robią to samo tylko trochę więcej napisali. Dajcie mu tego bana na 2 tygodnie i zobaczymy co bedzie dalej, tylko podpiszcie go jakoś sensownie zeby chociaż wiedział o co chodzi Skarga została przyjęta. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi