LeMoN Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Typ Grafiki: banner Tematyka: jakieś czarne tło i kilka dodatków na nim i napis Wymiary: takie wymiary jak tu ^^^^ Kolorystyka: ciemna Napis/y: Wywiad Inne uwagi: Szybko mi jest potrzebny, więc pozwole sobie oznaczyć grafików @ Shirokoui @ Kellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARNOK Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) prosze tak szybko jak tylko mogłem EDIT: @ LeMoN jasne myslalem ze cos na wzór tego z przykładu zaraz postaram sie cos wykąbinować Edytowane 11 Stycznia 2020 przez DARNOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @DARNOK powas się jeszcze trochę z tym tłem bo takie puste jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARNOK Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @ LeMoNproszę mam nadzieje ze tym razem trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @DARNOKteraz jest nawet nieźle choć jeszcze troszke za mało się dzieje, jakieś małe elementy dodaj czy coś. Czekam ns coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARNOK Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @ LeMoNmoze tym razem ? przepraszam modertatorów/ki za spam lecz nie mam opcji edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @DARNOK może być, choć czekam na propozycje innych grafików to zobacze które wybiorę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi