satur Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Nick: peet roostNick admina: chakraDługość bana: 1dData i godzina: 06.01.2020 13:52 Serwer: csgo jailbreakPowód bana: podawanie danych osobowych Mapa: jb_snow_v2 Chciałbym się dowiedzieć jakie i kiedy udostępniłem te dane osobowe. @ Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Napisales imie i nazwisko @ Sadystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Daj jakiś dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Jest demko i pare osob ktore to widzialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Proszę o jakąś weryfikację ze strony UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Jeden z graczy ktory w tym czasie grał na serwie podeslal mi ss'a dodatkowo peet roost mowil ze sadystka ma na imie tak jak na podanym ss (na chacie glosowym)a i tu ss gdzie peet roost wyzywa dr Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Chakra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) 1. To nie jest moje nazwisko. 2. Nie sprawdzam szybko demek takze wara. Odbanowany. +gag 30 minut - kultura (nadane) i na przyszłość nie zachowujcie sie jak kidy. Dzieki dzieki. Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Sadystka 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi