AcoCieToObchodzi Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Nick:Fan Giga Nick admina:Secret_Service Długość bana:PERM Data i godzina:DZIS okolo osiemnastej Serwer: vdwa arenaskilla counter strike jeden . szesc Powód bana:Lamiesz Regulamin Mapa:De_artic czy jakos tak nie wiem nie znam slaby jestem z dr wbilem bo kolega mnie poprosil o wspolna gre, bo mu kumple najlepsi i nie moglem mu odmowic no i ogolnie to ja go KC nie tam zaden gey czy cos po prostu kumple ponad laski czy jakos tak nie? wiecie o co chodzi? tu zalaczam jakis wycinek z konsoli jak probuje wejsc na serwer to mnie wywala z takim powodem? puscilem moze tylko dwaa lub trzy razy muzyke ale to chyab nie powod a takiego bana? nie???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? aby perma za gre dawac to juz trzeba byc chorym psychicznie czy cos pozdrawiam, GIGA JESLI TO CZYTASZ TO WISISZ MI MOVIE!!##!$!#$!$Q#^!%^&!#$%&#!$^#%#^!@^!#&^!%$^%&!$^%!&#%^!$%&^#%&!^#!# [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Secret_Service [AMXBans] You can complain about your ban @ http://ArenaSkilla.p l[AMXBans] Reason: 'Lamiesz regulamin' [AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:1488492468' [AMXBans] Your IP: '83.9.125.119' [AMXBans] Banned Nickname: Fan Giga [AMXBans] ====================================== Edytowane 4 Stycznia 2020 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Byłem przy sytuacji i uważam, że perm jest słuszny Sam go chciałem dać ale nie mogłem Edytowane 4 Stycznia 2020 przez LeMoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Dlaczego nigdy nie podawałeś nicku w skargach (dopiero w tej)i wszystkie te bany są na 1SID? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcoCieToObchodzi Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Po co mam podawać nick w skardze? żeby potem się czepiali ze "Konfident?" chociaż w to szczerze mam wyj*bane, to nie skarga a odwołanie bo ban nie słuszny. Dostałem go tak o stałem se AFK i cyk ban no to chyba trochę śmieszne? poza tym jeśli jakiś gracz Ci napisze ze to ja "Wywalam Serwery" odrazu mu uwierzysz? nawet mnie o to nie spytałeś czy to ja je wywalm czy nie, dla twojej wiadomości to nie Ja, po pierwsze nie umiałbym tego zrobić, po drugie nie miałbym po co, Poza tym wiekszość tych banów jest za ping, a reszta to drobne przewinienia takie jak "skracanie, obraza lub puszczanie muzyki" ale za to chyba perma się nie daje co? Wchodzę se na serwer i ban Reason: 'Lamiesz regulamin' bez wyjaśnień jakby stanie AFK było zakazane. Niektóre bany to są za ping, zapomniałem zmienić nicku z innego serwa wszedłem i dostałem ban za ping, nawet nie rozgrywając rundy. No to tak kiepsko bym powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 odbanowany, sprawa wyjaśniona poza forum Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi