ElChapo Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Nick:Malpa Nick oskarżonego: onetap master Opis sytuacji: osoba uzywa auto bh oraz wh Dowody: mapa mirage 23:10 wiem ze jestem adminem i moge go poprosu zbanowac ale dana osoba juz dostała ub ale ja ciągle mysle ze czituje i jest wręcz perfidne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElChapo Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @edit oczywiscie serwer 3maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 No to jak jesteś adminem to go zbanuj, i jak napisze odwołanie to obejrzyj demo i rozpisz, i będzie po sprawie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Wyjaśnione wyżej. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi