Kaspus123 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Skarga na Pawelu10 Admin zwracał mi uwagę na kulturę ( jestem pod lekkim wpływem alkoholu ) Po czym sam puszczał bindy i mnie obrażał ( cała ta konwersacja zapisana będzie na demku ) Z góry Dziękuje! steamprofile pawelu10: https://steamcommunity.com/profiles/76561198883921323/ Mój aktualny nick: Predator Arenaskilla.pl Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Kaspus123 brak servera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nie mam bindów tylko @Trol_Psycholbojest troche pjiany i kszyknoą jak chciałem powiedzieć coś do @ amadiplay i on krzykną a po drugie to powiec jak cię obraziłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspus123 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Teraz, Pawelu10 napisał: Nie mam bindów tylko @Trol_Psycholbojest troche pjiany i kszyknoą jak chciałem powiedzieć coś do @ amadiplay i on krzykną a po drugie to powiec jak cię obraziłem ? na demku będzie o to się nie martw a i krzykną a nie kszyknoą admin nie znający podstaw ortografii? ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nom troszku pijany jetem i krzykło mi sie "kutas kozła" ale że odrazu bindy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 2 minuty temu, Kaspus123 napisał: na demku będzie o to się nie martw a i krzykną a nie kszyknoą admin nie znający podstaw ortografii? ciekawe jest godzina 00:50 więc nom 1 Nic nie wnosisz nowego do tematu, SPAM Przez SK4N3R, 1 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) @Kaspus123zastosuj się do wzoru: Cytat Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) UBT nie będzie sprawdzało kilka dem, żeby znaleźć sytuację. Skarga została odrzucona. Edytowane 1 Stycznia 2020 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi