LeMoN Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Typ Grafiki: Sygnatura Tematyka: Cytryny Wymiary: poprostu na forum Kolorystyka: jasna Napis/y: Lubię cytryny Inne uwagi: ten napis by się nie rzucał bardzo w oczy i jak ktoś umie to gif ale jak ktoś nie umie to nie musi być Edytowane 30 Grudnia 2019 przez LeMoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shirokou Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) coś bardzo prostego jak chciałeś Spoiler EDIT: Właśnie zobaczyłem, że zjebałem napis sorry ale jest już za późno i nie chce mi się poprawiać Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Shirokou 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) :v AE Za tydzien , Masz pod avatar Spoiler Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Kellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 łap ziomek Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi