rogastoziomal Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 (edytowane) Witajcie areniaki! Sprawa polega na tym że w dawnej przeszłości na starym koncie miałem blokadę VAC. Miałem ją nie słusznie, przez kolegę, dla którego pożyczyłem konto. On mnie żartobliwie oszukał, po czym kupił mi nowe konto:) Ale nie w tym rzecz, chodzi o to, że przez tego vaca niby nie mogę posiadać admina na serwerze. Osoby z serwera które mnie znają wiedzą że jestem czysty, gram 4fun i zależy mi na stanowisku admina. Czasami pytają czy nie chciałbym adminowac tu bo jestem miły, uprzejmy, spędzam dużo tu czasu, a ja nie wiem co odpowiedzieć. Co myślicie o tej całej sytuacji? ps. Przy okazji życzę wszytskim Szczęśliwego Nowego Roku! Edytowane 26 Grudnia 2019 przez roginsk1x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 §1. Dział Sprawy serwera jest przeznaczony do omawiania spraw serwera. §2. Można tutaj składać propozycje dotyczące pluginów/konfiguracji serwera. §3. Można tutaj zadawać pytania, które dotyczą każdego aspektu serwera. @roginsk1xjeśli już ma ktoś o tym decydować to tylko i wyłącznie opiekun/ właściciel- najlepiej PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi