whity Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Witam szanownych Państwa, dziś napotkała mnie smutna sytuacja na pewnej mapie Pan Frozi przez cały mecz (obserwowałem go i mam zapisane na kartce) stał na tej samej pozycji ( nazwałem to kampieniem) nigdzie się nie ruszał. Z wziąsku z tym postanowiłem Szanownemu Panu Froziemu zwrócić uwagę, że kampienie jest słabe jak i zarazem niszczy innym rozgrywke na tym cudownym serwerze oraz jako Admin daje zły przykład innym graczom. Po słowach " Frozii weź nie kamp", Szanowny Administrator odpowiedział "Masz muta w tym momencie". Chciałem również upomnieć, iż nie jest to pierwszy przypadek kiedy Pan Frozi przez całą mapę i jestem pewien, że bardzo dużo osób grających na serwerze Arena Skilla może potwierdzić iż Frozii kolokwialnie kampi. Wraz z tym wpisem żądam o odmutowanie mojego profilu na serwerze only AWP oraz degradacje Admina (Pana Froziego). Szanowny Forzii często jest bardzo zarozumiały i wykorzystuje swoją władzę wyzywając innych graczy dziękuję. Mam nadzieje, że powyższe proźby zostaną wykonanę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi