Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na admina Jb==

Udostępnij

MroKu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Mroczeq

Nick oskarzonego: piotrek

Mapa : niestety nie pamiętam

Sytuacja: a więc pan ciosek/piotrek whatever dał mi muta, tylko problem taki ze niedosc ze 2 adminów było na serwie cały czas to po drugie typ był  max 5 minut na spekcie i dał mi muta na 180 minut za naduzywanie.. @ X-VexSo-X mu powiedział ze troche zadługi mut pozatym siedział on za krótko ze był na spekcie ale on nie chciał słuchac. 

Rozumiem kary mają byc dłuzsze tylko ja normalnie rozmawiałem, mam głosne mikro wiem nic nie poradze ale nie był to powód do muta, a juz na pewno nie na 3h.

Godzina: ok. 17:15 - 17:20

Data: 13.12.2019

Edytowane przez MroKu
  • Smutne. 1

Gdy wbilem na serwer nadużywał tez gracz o nicku Łysy z brazzers który dostał mute od @LaSaGnA.

Ty po każdym jego zdaniu śmiałeś się głośno na mikrofonie i ciągle gadales dlatego dostałeś muta żeby nie było faworyzacji. 

Po mucie powinieneś dostać jeszcze gaga za spam, zacytuję kilka twoich wiadomości '' ahahaha '' '' XDD '' '' XDDDDDD'' oczywiście sekunda po sekundzie nowa wiadomość. 

Dlaczego taki długi mute? Pozwól że posłużę się ssem. 

Oczywiście po mucie pokazujesz swoją niska liczbe iq na pv

IMG_20191213_174520.jpg

IMG_20191213_174529.jpg

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

1 minutę temu, SKJ napisał:

Mut nadany słusznie, admin wykonał swoją powinność odpowiednio.  Skaner sam kazał dawać dłuższe kary bo robicie totalny syf na tym JB.  +1 dla Cioska

Skarga odrzucona.

ty demko zobaczyłes czy cos czy tak o sobie mówisz?

1 minutę temu, MroKu napisał:

ty demko zobaczyłes czy cos czy tak o sobie mówisz?

Takim tępym pisaniem pogrążasz się jeszcze bardziej, płaczesz i nie zgadzasz się z moim werdyktem? 

Może następnym razem użyjesz trochę tych szarych komórek i nauczysz się zachowywać.

• Smutne. 1
  • Haha! 1

1 minutę temu, SKJ napisał:

Takim tępym pisaniem pogrążasz się jeszcze bardziej, płaczesz i nie zgadzasz się z moim werdyktem? 

Może następnym razem użyjesz trochę tych szarych komórek i nauczysz się zachowywać.

płacze?, ja mówie ze zamiast poczekac na demko dajesz werdyk tak o 

3 minuty temu, MroKu napisał:

płacze?, ja mówie ze zamiast poczekac na demko dajesz werdyk tak o 

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20191213-164835-754467976-jb_buyukisyan_kp-final-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_Gangi_____ws__knife__LiveServer.pl-1721.zip 

Widzę że masz jakieś problemy ze sobą chłopaczku :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności