Giga Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Nick: xPowerX Nick oskarżonego: Orginix Opis sytuacji: Na temat takiej tresci bana nie ma nic w ,,regulaminie'' tego serwara pozatym o wyrzuceniu jakiegokolwiek gracza decyduja 3/4 graczy na serwerze. W dodatku ban 24h? To jakis zart, jestem jedyna zbanowana osoba z 8/9 co glosowalo;) Wyrzucony zostal gracz ktory irytowal wszystkich obecnych;) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Orginix [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Reason: 'Naduzywanie vote_kick :)' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:85654050' [AMXBans] Your IP: '85.221.128.150' [AMXBans] Banned Nickname: xPowerX [AMXBans] =============================================== Serwer: deathrun v2 Dowody: 22;25 09.12.2019 mapa deathrun_astro <hltv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De4dRos3 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Owszem zbanowałam cię za nadużywanie vote_kick możne niema tego w regulaminie przesadziłam tak ale namawiałeś 2 graczy z tobą by kickneli pierwszego admian który wejdzie na serwer(gargol mi powiedzial) i wam sie udalo . bylo 5 graczy a jest potrzebne 3 aby wywalic wiec ciebie zbanowalam bo ty miales taki pomysl by kickac graczy i akurat mnie z gory przepraszam źle kliklam ze az na 1 dzien . juz to sie nie powtorzy przepraszam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 @ PiKe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 zablokuje na dniach votekick na v1 oraz v2 co do ciebie @ Orginixrozumiem ukaranie go za naduzywanie tego, dlugosc bana to troche przesadza ale to przepuszcze bo dostal unbana, nastepnym razem gdy wystapi sytuacja do ktorej nie odnosi sie regulamin wiadomosc do mnie i ci powiem co i jak, bez degrada ale pilnuj sie i blagam nie dawaj sobie banów za kulture tylko sie pilnuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi