Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie od bana

Udostępnij

M3FIK

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze) M3FIK.
Nick admina:(od którego dostałeś admina) złyczlowiek
Długość bana:(Czas bana) 1 dzien 
Data i godzina:(dostania bana) 10:34  / 06.12.2019

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) DR V2
Powód bana:(podany przez admina)' Brak kultury+Przed uzanie+Obraza itp ' 
Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) deathrun_easy_v1

Rzuciłem do kolesia XpowerX tekst ze niezly z niego podpierdalacz na servwie ze kabluje na innych do zlego  a tu zadnego upomnienia o kulture ani nic  . Co do przedluzania to wygladalo to tak ze  xpowerX wszedl na obszar TT i zamiast mnie zabic lub dac sie latał naBH po calej mapie co widac na  hltv  , a co do obrazy to juz nie wiesz czy chodziło mu o tego " Kabla " czy konfidenta szlak wie XDDD . ALe moim zdaniem   ban dniowy to chyba przesada ;) zwłaszcza ze ten adminjest jakiś uwzięty na kilku graczy i notorycznie prawie ze co dzien daje im bany  🙂   ( Mefik . batman , its Me )  powoli to sie zaczyna robic nudne i zalosne  . 

polecam zobaczyc tez demko z poprzedniej mapy chemical, mefik po wyjsciu admina:

- obrazal wszystkich

-przedluzal grajac klasa z niewidka chowal sie w strefie terrorysty

Nie umiesz chlopie zachowac kultury, wychodzi admin to zaczyna sie zabawa;)

,,Admin sie uwzial'' ? siedzial pod innym nickiem i ogladal co pisales;)

Masz duży problem? 

Po 1.Kolego niedoś, że Przeklinasz ciągle nawet jak cię upominam to nic.

Po 2.Z przedłuzaniem masz prawo do zabicia ct a ty sobie latasz z nożem i nic nierobisz, dobrze ct tez latało ale nie bylo jeszcze 0:00 a jak było 0:00 nawet jak ct stalo w miejscu to sobie latałes na bh a i najwazniejsze to niebyła mapa easy v1 ja tylko byłem tam chwilowo więc niewidziałem ja wyzywałes ale na nastepnej mapie tak.

Po 3. Odniose się do tego: zwłaszcza ze ten adminjest jakiś uwzięty na kilku graczy i notorycznie prawie ze co dzien daje im bany     ( Mefik . batman , its Me) 

Ty praktycznie dostajesz bana codziennie odemnie za Brak kultury nawet jak cie upominam to nic dalej przeklinasz np jak ktos ci sie nieda. Jeżeli chodzi o Batmana to dostał bana za Obraza gracza o Nicku: xPowerX na 30 minut.

A its me niedostał nigdy odemnie bana wiec niewiem o co ci chodziło z nim.

A dałem ci bana na dłuzej ponieważ z jednej strony za twoje przeklinanie upominam cie i nic i niekiedy piszesz za przeproszeniem "Mam w to wyjebane jak dostane bana" wiec niewiem jaki masz teraz problem, że dostałes bana na dłużej. Jakbym ci nawet na 3h dał to byś wszedł i byś dalej przeklinał i łamał regulamin serwera.

Rozumiem powiedzieć jakieś przekleństwo ale bez przesady.

Edytowane przez ZlyCzlowiek

Co do bana to słuszny i kara nie zostanie zdjęta, regulaminu należy przestrzegać. Pamiętajmy o tym, że jeżeli sytuacja notorycznie się powtarza to bana można wlepić dłuższego niż 1/3h zwłaszcza jeżeli przewinienia się składają w kupę do 1 bana.

@ ZlyCzlowiekco do Ciebie to stosuj się do taryfikatora, jego zaleceń i narzuconych w nim kar. 

2 godziny temu, ZlyCzlowiek napisał:

Ty praktycznie dostajesz bana codziennie odemnie za Brak kultury nawet jak cie upominam to nic dalej przeklinasz np jak ktos ci sie nieda.

na amxbans nie ma na jego nick ani 1 bana od Ciebie dla niego za kulture ani obrazę także nie zalecam kłamać. 

+ możesz zawsze dawać bany przez konsole a nie tylko przez amxa z narzuconymi tam przedziałami czasowymi, pamiętaj o ostrzeżeniach :)

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności