M3FIK Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) M3FIK. Nick admina:(od którego dostałeś admina) złyczlowiek Długość bana:(Czas bana) 1 dzien Data i godzina:(dostania bana) 10:34 / 06.12.2019 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) DR V2 Powód bana:(podany przez admina)' Brak kultury+Przed uzanie+Obraza itp ' Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) deathrun_easy_v1 Rzuciłem do kolesia XpowerX tekst ze niezly z niego podpierdalacz na servwie ze kabluje na innych do zlego a tu zadnego upomnienia o kulture ani nic . Co do przedluzania to wygladalo to tak ze xpowerX wszedl na obszar TT i zamiast mnie zabic lub dac sie latał naBH po calej mapie co widac na hltv , a co do obrazy to juz nie wiesz czy chodziło mu o tego " Kabla " czy konfidenta szlak wie XDDD . ALe moim zdaniem ban dniowy to chyba przesada zwłaszcza ze ten adminjest jakiś uwzięty na kilku graczy i notorycznie prawie ze co dzien daje im bany 🙂 ( Mefik . batman , its Me ) powoli to sie zaczyna robic nudne i zalosne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_0 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 prwada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giga Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 polecam zobaczyc tez demko z poprzedniej mapy chemical, mefik po wyjsciu admina: - obrazal wszystkich -przedluzal grajac klasa z niewidka chowal sie w strefie terrorysty Nie umiesz chlopie zachowac kultury, wychodzi admin to zaczyna sie zabawa;) ,,Admin sie uwzial'' ? siedzial pod innym nickiem i ogladal co pisales;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyCzlowiek Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Masz duży problem? Po 1.Kolego niedoś, że Przeklinasz ciągle nawet jak cię upominam to nic. Po 2.Z przedłuzaniem masz prawo do zabicia ct a ty sobie latasz z nożem i nic nierobisz, dobrze ct tez latało ale nie bylo jeszcze 0:00 a jak było 0:00 nawet jak ct stalo w miejscu to sobie latałes na bh a i najwazniejsze to niebyła mapa easy v1 ja tylko byłem tam chwilowo więc niewidziałem ja wyzywałes ale na nastepnej mapie tak. Po 3. Odniose się do tego: zwłaszcza ze ten adminjest jakiś uwzięty na kilku graczy i notorycznie prawie ze co dzien daje im bany ( Mefik . batman , its Me) Ty praktycznie dostajesz bana codziennie odemnie za Brak kultury nawet jak cie upominam to nic dalej przeklinasz np jak ktos ci sie nieda. Jeżeli chodzi o Batmana to dostał bana za Obraza gracza o Nicku: xPowerX na 30 minut. A its me niedostał nigdy odemnie bana wiec niewiem o co ci chodziło z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyCzlowiek Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) A dałem ci bana na dłuzej ponieważ z jednej strony za twoje przeklinanie upominam cie i nic i niekiedy piszesz za przeproszeniem "Mam w to wyjebane jak dostane bana" wiec niewiem jaki masz teraz problem, że dostałes bana na dłużej. Jakbym ci nawet na 3h dał to byś wszedł i byś dalej przeklinał i łamał regulamin serwera. Rozumiem powiedzieć jakieś przekleństwo ale bez przesady. Edytowane 8 Grudnia 2019 przez ZlyCzlowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Co do bana to słuszny i kara nie zostanie zdjęta, regulaminu należy przestrzegać. Pamiętajmy o tym, że jeżeli sytuacja notorycznie się powtarza to bana można wlepić dłuższego niż 1/3h zwłaszcza jeżeli przewinienia się składają w kupę do 1 bana. @ ZlyCzlowiekco do Ciebie to stosuj się do taryfikatora, jego zaleceń i narzuconych w nim kar. 2 godziny temu, ZlyCzlowiek napisał: Ty praktycznie dostajesz bana codziennie odemnie za Brak kultury nawet jak cie upominam to nic dalej przeklinasz np jak ktos ci sie nieda. na amxbans nie ma na jego nick ani 1 bana od Ciebie dla niego za kulture ani obrazę także nie zalecam kłamać. + możesz zawsze dawać bany przez konsole a nie tylko przez amxa z narzuconymi tam przedziałami czasowymi, pamiętaj o ostrzeżeniach 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi