GR0VESTREET Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Bug jest taki, że jak na jednej mapie mam 60 minut CTBANA to na drugiej mapie po rtv mam 80 minut tak jak by mi się dodaje cały czas po zmianie mapy +20 minut do ct bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR0VESTREET Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (dodaje) + do tego już bym dawno nie miał tego ct bana gdyby nie ten bug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Jeśli umiesz naprawić do zapraszamy Jeśli nie to zgłoś się do admina na serwerze z linkiem gt i zdejmie ci bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR0VESTREET Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 taki jest problem że nikogo z adminów nie ma na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR0VESTREET Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 https://www.gametracker.com/player/GR0VESTREET/137.74.7.15:30050/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Do zamknięcia już wygasł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Jedynym rozwiązaniem na chwilę obecną jest pisanie wiadomości do admina z prośbą o UB, podając przy tym GT oraz dokładną datę CT bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi