szefxkacp Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xKacpersky1337/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198815395212 Nick oskarżonego: @ Jozek Opis sytuacji: admin dał mi muta za nadużywanie mikro po czym napisalem za co ku**a mut idioto, jozek nie dal mi ostrzezenia ani nic i jak po minucie napisalem jj to dał mi gaga za obraze admina, a chcialem napisac tylko ze juz jestem bo miałem zw Serwer: jb Dowody: demko z mapy jb_arcade_b4 około 20 40 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 józek dał ci gag za "za co kurwa mut idioto" a nie za jj nadodatek 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. to nie znaczy że musi a mute był na 60 z tego co widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Z tego co wiem to Jozek dawał gagi za idioto w jego stronę a w innych stronę ostrzeżenia, albo też nic nie robił. Czasem zastanawiam się kim ci admini są że się wywyzszaja nad innymi... Dystansu trochę, ludzie... Byłem, potwierdzam. Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Kostek* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Dałem mu ostrzeżenie przed mute, potem dostał mute, i obraził mnie to dostał gaga proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 2 godziny temu, xKacpersky napisał: admin dał mi muta za nadużywanie mikro po czym napisalem za co ku**a mut idioto muta i gaga dostałeś w tym samym czasie, więc to nie za jj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi