NTM Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Nick: NTMImię: SzymonWiek: Ukończone 16, wkrótce 17Doświadczenie w moderowaniu: Pracowałem na silniku MyBB. Na IPB miałem styczność z moderowaniem działami.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Nie jestem w stanie dokładnie podać ile czasu, bardzo często zależy to od dnia, sytuacji i obowiązków, które mnie spotykają. Ostatnio moja aktywność była znikoma, ponieważ nie byłem zobowiązany aby aktywnie uczestniczyć, lecz z każdym dniem będę się starał aby wzrastała! Coś o sobie: Nazywam się Szymon, mam 16 lat i pochodzę z Wielkopolski. Jestem uczniem 1 klasy technikum o profilu mechatronicznym. Interesuję się sportem, motoryzacją oraz graniem w komputer. Jestem osobą, która bardzo szybko nawiązuje kontakt i chętnie służę pomocą innym. Pomimo mojego młodego wieku spotkało mnie bardzo dużo nieprzyjemnych sytuacji z którymi zawsze sobie radzę i nigdy się nie poddaje. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Na AS jestem prawie od 3 lat. Pełniłem mnóstwo funkcji (M@ 5vs5, Retake #3 [Only Pistol], ACT, G@, Admin 1vs1, Only Mirage, FS, 2Maps, Retake#1/2/3, Only AWP, Only HS itp.), niektóre dobrze inne gorzej (TS XD). Każdą rangę starałem się jak najlepiej pełnić. Patrząc na liczbę skarg na mnie przez te 3 lata myślę że większości dobrze wykonywałem swoją dotychczasową robotę. Otrzymanie tej rangi byłoby dla mnie ogromny sukcesem i napewno zmotywowało to mnie do dalszych działań/planów, które sobie założyłem dołączając tutaj na początku 2017 roku.Kontakt: Steam, Forum, TeamSpeak, Facebook. Disord NTM#8749. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Aplikant nie może posiadać żadnych warnów w przeszłości. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi