AppleJack Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nick: AppleJack Nick oskarżonego: MaTuS<3 czas: ok. 18:37 25.01.19 mapa: jb_facebook opis: Gracz wchodzi do ct bez mikrofonu Dowody: Demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Potwierdzam byłem wtedy na serwerze i MaTuS<3 wchodził do ct bez mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Przy wymierzaniu kary przez UBT polecam zobaczyć ile razy matus został już za to zbanowany, a mimo to nadal pcha się do ct bez mikro. http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=ctbans&advSearch=matus&advType=name 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 @ raveN Mam pytanie to moja pierwsza skarga dobrze ją napisałem czy gdzieś zrobiłem błąd ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 chciałbym potwierdzić sytuacje, byłem wtedy na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Więc proszę o nadanie ctbana na 360 min za ciągłe wchodzenie do ct bez mikrofonu dla gracza MaTuS<3 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi