szefxkacp Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nick: xKacpersky Nick oskarżonego: @ Diablo Opis sytuacji: ogólnie adminek jest kozakiem i dał mi gaga za napisanie na gang chacie jd widac ze ogarnia Serwer: jb Dowody: demko z mapy ba_jail_soar_b5 godzina około 16 30 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Ale was ostrzegalem ze jak ktos napisze jd to moge to uznac za obraze bo to moze byc tez skrót jebac diablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jak na moje gag bez sensu także go zdejmuje co do admina @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Gag bez sensu za wyzywanie xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Gdzie masz wyzywanie za napisanie JD? Używasz mózgu? Człowieku pokaż mi jaśnie gdzie Cię obraził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 mordo dałeś mi gaga i nadal mogę pisać na gang chacie także niewiem co ty gadasz 4 minuty temu, Diablo napisał: Gag bez sensu za wyzywanie xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie spamcie już, decyzja M@ co z tym zrobi. Jak dla mnie zwykłe dziecinne zachowanie pisząć "JD". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkuteEs Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Kacpersky nie może zostać usunięty, ponieważ został nadany przez admina z wyższymi uprawnieniami! w sm mam tak napisane @ SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 @ SKJa co bys zrobil jakby ktoś ci pisał JS miał byś to w dupie? Nie sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Teraz, Diablo napisał: @ SKJa co bys zrobil jakby ktoś ci pisał JS miał byś to w dupie? Nie sądzę STARY JS JD TO NIE SĄ OBRAZY, JEŚLI JUŻ TO JDIABLO np za to mógłbyś gagować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 4 minuty temu, Diablo napisał: @ SKJa co bys zrobil jakby ktoś ci pisał JS miał byś to w dupie? Nie sądzę napewno by nie gał gaga tylko bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Admin też bardzo często faworyzuje graczy np. kiedy ja przeklanalem za każdym razem zwrócił mi uwagę, (pomimo tego, że sam przeklina )ale kiedy 2 osoby darły morde i przyczały "kur**" co po chwile to nic im nie powiedział a na wytłumaczenie powiedział, że oni w przeciwieństwie do mnie mają mutacje.Faworyzował również dzisiaj kiedy osobie, która nie ogarniała ct nie dał bana za nieogarnianie i napisał, że mu nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Oraz nadużywa praw admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie mowilem nic ze nie dam nawet nic nie powiedzialem bo se w miare radzil w ct ret i rozumiem jakbys powiedzial np kurwa normalnie mowiac alec ty sie darles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 nie darlem sie oni się darli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Od dzisiaj każdy admin z mentalnością dzieciaka dostaje automatycznego degrada. To samo będzie w przypadku braku logicznego myślenia. @ Diablo jesteś pierwszy. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Admin został zdegradowany. Edytowane 5 Grudnia 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi