Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga na admina originix

Udostępnij

temat

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerze) temat
Nick oskarżonego: (Osoby, na którą składasz skargę)  Originix
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)  jako admin lamie regulamin bije poza terenem, kilka razy zignorowalem ale czas na skarge
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)  cs 1.6 dr v2 
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy)  deathrun_hybrid2_v2  Hltv godzina okolo 13.30

9 minut temu, SKJ napisał:

Generalnie po 1 Czemu admin banuje admina? 

2 Sprawa skończcie się kłócić bo temat skargi nie jest odpowiedni na dziecięce kłótnie...

Poczekamy na demko, skończcie spamić.

1. Bo nie dam sobie pozwolic na to by nazywal mnie suka ? ( wiem ze nie powinnam banowac ale za szybko zareagowalam..)

2.  racja :)  i to jest nonsens to co on zrobil z drugiej strony jak on ma sie rzucac o drobne rzeczy to serio zenada tez zaczne nagrywc itd co on robi zlego :D

Edytowane przez Orginix

@ OrginixJako admini macie obowiązek dawać przykład graczom i przestrzegać regulaminu. Rozumiem pobawić się na serwerze jeżeli są z wami zaufani gracze, ale jeżeli tak się potoczyła sytuacja to otrzymujesz ostrzeżenie, 1 i ostatnie. 

Nikola z łaski swojej nie banuj adminów bo regulamin jasno mówi aby tego nie robić i zgłaszać to wyżej, możesz do mnie napisać steam/forum, wrota zawsze otwarte ;v

@ tematNie wyobrażam sobie admina, który wyzywa graczy na serwerze, adminów tym bardziej a dziewczyny to już w ogóle, ogarnij się chłopie bo nie masz 3 lat. Jeszcze 1 krzywa akcja i wylatujesz, ostrzeżenie, 1 i ostatnie.

Jako admini nie musicie się lubić ale macie obowiązek się tolerować, w końcu jesteście kolegami/koleżankami po fachu i razem pilnujecie tego serwera.

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności