temat Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerze) temat Nick oskarżonego: (Osoby, na którą składasz skargę) Originix Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) jako admin lamie regulamin bije poza terenem, kilka razy zignorowalem ale czas na skarge Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) cs 1.6 dr v2 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) deathrun_hybrid2_v2 Hltv godzina okolo 13.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De4dRos3 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Kilka razy ? Dziś był 1 raz prawda zgadzam się z tym biłam poza terenem gdyż było 3 adminów na serwerze ( wraz zemną ) wiec się bawiliśmy tylko ktoś tu ma zły humorek i mnie nazwał "suko" wiec dostał bana w zamian za to tam te skargę ! deathrun_hybrid2_v20000.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
temat Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) no raczej nie pierwszy na tej mapie dwa razy i wczesniej juz tez, poza tym bylo wiecej graczy, a gdyby nawet byli sami admini to nie usprawiedliwia cie to do lamania regulaminu Edytowane 5 Grudnia 2019 przez temat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De4dRos3 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) po co kłamiesz ? nie rozumiem cie dalam ci bana i sie rzucasz na mnie skoro to ty jestes zly admin nie ja przyznalam sie ze bilam poza terenem na wymienionej mapie bo byla taka mapa kijowa ups .. wiecej graczy? Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Orginix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Generalnie po 1 Czemu admin banuje admina? 2 Sprawa skończcie się kłócić bo temat skargi nie jest odpowiedni na dziecięce kłótnie... Poczekamy na demko, skończcie spamić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De4dRos3 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, SKJ napisał: Generalnie po 1 Czemu admin banuje admina? 2 Sprawa skończcie się kłócić bo temat skargi nie jest odpowiedni na dziecięce kłótnie... Poczekamy na demko, skończcie spamić. 1. Bo nie dam sobie pozwolic na to by nazywal mnie suka ? ( wiem ze nie powinnam banowac ale za szybko zareagowalam..) 2. racja i to jest nonsens to co on zrobil z drugiej strony jak on ma sie rzucac o drobne rzeczy to serio zenada tez zaczne nagrywc itd co on robi zlego Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Orginix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyCzlowiek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Temat ty tez nie jesteś święty po co wyzwałeś ją od suki i dlaczego przeklinałes mówiąć przez micro, nie dało sie tego inaczej załatwic?? 3 To już zostaw mi, nic nie wnosisz do tematu /spam Przez PiKe, 6 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 @ OrginixJako admini macie obowiązek dawać przykład graczom i przestrzegać regulaminu. Rozumiem pobawić się na serwerze jeżeli są z wami zaufani gracze, ale jeżeli tak się potoczyła sytuacja to otrzymujesz ostrzeżenie, 1 i ostatnie. Nikola z łaski swojej nie banuj adminów bo regulamin jasno mówi aby tego nie robić i zgłaszać to wyżej, możesz do mnie napisać steam/forum, wrota zawsze otwarte ;v @ tematNie wyobrażam sobie admina, który wyzywa graczy na serwerze, adminów tym bardziej a dziewczyny to już w ogóle, ogarnij się chłopie bo nie masz 3 lat. Jeszcze 1 krzywa akcja i wylatujesz, ostrzeżenie, 1 i ostatnie. Jako admini nie musicie się lubić ale macie obowiązek się tolerować, w końcu jesteście kolegami/koleżankami po fachu i razem pilnujecie tego serwera. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi