Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Apelacja od bana NoCoTy

Udostępnij

NoCoTy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: NoCoTy
Nick admina:  Pi Ke
Długość bana: 1d

Data i godzina: +/- 20:25 28.11.2019

Serwer:  Deathrun v2
Powód bana: ad + naucz sie kultury

Mapa: deathrun_forest

Proszę pokaż mi punkt w regulaminie gdzie auto ducka nie można używać. Jak coś na tym twoim adminowym chacie napisałeś wyświetliło się to na 1/4 sekundy nawet inni gracze napisali żebyś powtórzył ty nic. A odnośnie kultury to o co chodzi ?.

o to ?

NoCoTy :  kuwa co napisales

Pi Ke :  jajco pajacu

Pi Ke :  wylatujesz

(mam ss jak chcesz)

Nie widziałem co napisałeś wyżej bo jak latam to nie patrze na chat. Nawet nikogo nie obraziłem, nie użyłem nawet przekleństwa. A odnośnie kultury to jak widać po twojej wypowiedzi sam sobie odpowiedz .......

Z jakiej racji dostałem 1d za "kulture" . Nikogo nie wyzywałem, a niektórzy pół serwera powyzywają i dostają 30 min. Jeszcze raz proszę mi podać punkt z regulaminu gdzie AD jest zakazane.

Pozdrawiam ///NoCoTy

Specjalnie ci na admin sayu na srodku ekranu napisalem z 5/10 razy przez bind, ze uzywanie skryptow/bindów/oprogramowania ułatwiajacego rozgrywke = ban 24h-7dni (wg. taryfikatora mozesz za to nawet perma dostać ale jako admini dajemy za to bana 24h-7dni aby gracze mogli wrocic jeszcze na serwer, zrehabilitować się i grać uczciwie). Ty po tym dalej sobie na ad latałeś na platformach na autoducku, powiedzialem później przez mikrofon czy slepy jestes bo cie ostrzegałem przed czymś a ty mi wtedy napisaleś "co kurwa napisales". Jeżeli cie przed czymś ostrzegam i każdy to widzi, nawet kilka razy i jeszcze przez mikrofon to wypadałoby zareagować a nie odpowiadać do mnie w taki sposób, tak to sobie możesz do kolegów mówić a nie do mnie. 

Tak dla formalności jeszcze tylko chciałeś punkt z regulaminu, więc proszę bardzo:

Taryfikator banów w ogólnym regulaminie serwerów <--- *klik*

na samym dole w cs 1.6 u góry pisze wyraźnie:

"1. Nie można używać wspomagaczy, czyli programów ułatwiających rozgrywkę. Ban na zawsze
 2. Nie można używać skryptów, pomagających w rozgrywce. Ban na godzinę / Ban na dzień"

Sprawa jak dla mnie rozwiązana i niepotrzebnie to odwołanie pisałeś

Brak ub i temat zamykam

• Smutne. 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności