szefxkacp Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xKacpersky1337/ Link do steam oskarżonego: Za dużo tego jest Nick oskarżonego: Cały serwer Opis sytuacji: Gracze prowokują, nadużywają mikrofonu, krzyczą do mikrofonu, robią freekille w ct. Mapa jeszcze trwa wiec moze coś wiecej zrobią Serwer: jb Dowody: demko z mapy jb_greytown około 20:05 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naurs Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 nie klamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuDamian Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Xd cały server nie był niegrzeczny tylko jego część xd każdy krzyczał łabałbał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Ja chciałbym zaproponować tylko to aby tym osobą które ciągle prowokują kacperkiego dać większe mute, ponieważ dajemy tym osobą ciągłe muty nawet kilka razy na dzień. Oczywiście proponuję też dać większego muta kacpetkiemu bo on zamiast napisać skargę albo gdzieś to zgłosić zaczyna też nadużywać i za to też często za to mutujemy. Oczywiście to tylko propozycja dla UBT. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 26 minut temu, MrWhite napisał: Oczywiście proponuję też dać większego muta kacpetkiemu bo on zamiast napisać skargę albo gdzieś to zgłosić zaczyna też nadużywać Specjalnie nic nie mówiłem nie odpowiadałem tylko ich zmutowałem i napisałem skarge zeby muta nie dostac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Nie dziwię się Kacperskiemu srsly. StopFanbyte: mute - 2 dni (2880 minut) - nadużywanie mikrofonu, darcie mordy, prowokacja, obrażanie sliniakityle: mute - 1 dzień (1440 minut) - darcie mordy, nadużywanie SebekToZiomal: mute - 180 minut - kultura + obrażanie Arko: mute- 1 dzień (1440 minut) - prowokacja Łysy z Brazzers: mute - 2 dni (2880 minut) - darcie mordy, prowokacja, kultura, naduzywanie $Kigg$: mute - 3h (180 minut) - naduzywanie, darcie mordy. Zabuza: mute - 1 dzień (1440 minut) - prowokacja Damian: mute - 1 dzień (1440 minut) - prowokacja Wszystko jest do nadania. Kary są dłuższe ze względu, że takie sytuacje wobec Kacperskiego są częste bo śmieją się, że ktoś ma wadę wymowy? Dziecinne zachowanie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi