rzuffik Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/profiles/76561198990431393/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/profiles/76561198188819715 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ PompkaBiceps Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Wbiłem sobie na jb aby sobie pograc, wbijam do ct, zrespiło mnie, to wszedłem do Tt, i znowu wszedłem do ct, znowu mnie zrespiło, poszedłem do tt, wszedłem do ct i znów mnie zrespiło, wyrzucilo mnie, wszedlem znow do ct, znowu mnie wywalilo wszedlem i dostalem z buta bana na 60 minut, bodajze za takowe "przeszkadzanie w prowadzeniu" jak to nazwał Pompka jest CTBan a nie Ban, a gdyż do niego napisałem na ts dlaczego dał mi bana za to jest CTBan odpisał mi : Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy)Jb_Facebook 22:25 demko, @Kiggoraz paru innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydro Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Pompka biceps jeszcze nie ruchał widać od razu po typie 2 1 Ty chyba jeszcze nie myslales, S P A M. Przez Mikru, 19 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Cały czas wchodziłeś i wchodziłeś z ct a gdy powiedziałem ,że dam ci bana na 5 minut to wyszedłeś. Następnie wchodziłeś szybko na serwer potem do ct mówiłeś coś i wychodziłeś i tak kilka razy. A ja nie będę się z tobą bawił w kotka i myszkę. Mimo wcześniejszych upomnień dalej to robiłeś więc uważam ,że ban jak najbardziej słuszny Ps dlatego Ci tak odpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 4 minuty temu, Hydro napisał: Pompka biceps jeszcze nie ruchał widać od razu po typie Heh Beczunia spytaj się mamy beka co nie? daj ktos haha pls dam fajki 1 Nie wnosisz nic do tematu, spam Przez Mikru, 19 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydro Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Co xd 2 Spam Przez Mikru, 19 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) skoro umiesz pisać skargi na forum, to myślę, że równie dobrze umiesz wpisywać killa w konsoli lub przenosić się do innej drużyny. a to, że trollowałeś i utrudniałeś grę innym to już Twoja sprawa. Edytowane 19 Listopada 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi