aqua Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerze) aqua_team-solid Nick oskarżonego: (Osoby, na którą składasz skargę) batman i mam pretensje do barthaz Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Znowu skarga, znowu JB, wyjdę na jakiegoś kapusia, donosiciela, ale to co się dzieje na tym serwerze to pomyłka, rozdajecie admy dzieciom na lewo i prawo, będzie 10 osób przeciw, a Wy i tak dacie admina. Gramy dziś ok.15:40 na serwerze JB 1.6, na serwerze mamy dwóch adminów barthaz i batman (myślę sobie ok, da się grać bez dzieci w CT), do CT zapraszają gracza numcia albo namcia (pomijam brak mutacji, byle ogarniał), niestety już na pierwszym FD dostaje FK, zgłaszam adminowi jednemu i drugiemu (zdaniem admina batman, duszek mi się nie należał, ciekawe czemu?), za chwilę gracz w CT numacia robi mi Fdmg, zgłaszam to znowu adminowi jednemu, drugiemu, znowu cisza.Ludzie na serwerze grają 4 osoby w tym dwóch adminów i nie potrafią się zająć jednym graczem. Następna runda, gracz numcia zabija mnie (słusznie buntowałem się), ale ze mną buntowali się admini i oni dostali karniaki i grali dalej, oczywiście życzenie też poszło dla batmana. I najlepsze teraz na stwierdzenie "jest Was dwóch od pilnowania porządku na serwie i nie umiecie poradzić sobie z graczem" wyłapuję bana na 60min "obraza". Drogi opiekunie serwera, wiem, że brak adminów jest dużym minusem serwera, ale wydaje mi się, że poszedłeś złą drogą, rozdawanie admina dzieciom, po dwóch dniach spędzonych na serwerze to czysta kpina i nie wypada tak poważnej sieci tego tolerować. Nie mam większych pretensji do admina barthaz, on w miarę ogarnia, może za słabo zna amx. Ogromne pretensje mam do garacza batman, ten człowiek wcale nie jest ogarnięty, sam dobrze nie radzi sobie prowadząc w CT, robi fk, fdmg, kolejną wadą jest pisanie non stop na środku mapy chatu admina (zapomniałem określenia). Wnoszę o zdegradowanie admina batman z pełnionego stanowiska i upomnienia gracza barthaz. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB 1,6 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) demko macie admini byli na serwerze więc się wypowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Z jakiej mapy to demko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Nie wiem co to chyba russia, nowa jakaś rozbudowana bardzo, następna po Jail Pyramid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_0 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 haha smieszne dalem ci bana bo zaczeles odrazac nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 @ botadami tak prędzej czy później bym go zdegradował bo kompletnie nie ogar. Został zdegradowany. @ bartaznapewno lepiej ogarnia od Pana u góry. Został upomniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi