Wiesio Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Typ Grafiki: Tapeta Tematyka: Jakieś miasto nocą Wymiary: 1920x1080 Kolorystyka: Ciemna Napis/y: Wiesiu Inne uwagi: Napis wyróżniający się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddy Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Miałem lekkie problemy z efektami i nwm jak będzie wyglądać. Zrobiłem 2 wymiary podstawowe które i tak należy zrobić. 1280x720 1920x1080 Wszelkie prośby o zmianę lub edycje tapety pisz PW. (W Ciągu 2 dni nie będę patrzył próśb z powodu napiętego terminarzu). Wszystkie zlecenia które nie były robione moderatorzy pozamykali, przepraszam że nie dałem rady szybciej. Proszę abyście wysłali te zlecenia na pw a na 100 % zostaną wykonane. Uwaga Szybka Edycja! Maksymalny rozmiar na forum to 1000 więc wyśle ci pw. Edytowane 23 Listopada 2019 przez Reddy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi