Arlen Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Chciałbym zaproponować zmianę regulaminu . A dokładnie dodać następny powód ,za który admin może wyrzucić gracza lub nawet zbanować gracza .Otóż powodem tym mogą być zbytnie lagi spowodowane zbyt dużymi spadkami FPS. Jest .np taki gracz Qubix ,który masz straszne ściny, że gracze nie mogą go trafić bo cały czas go teleportuje ,a admini z nim nic. Bo tego powodu nie ma w regulaminie.Dziękuje za czas poświęcony przeczytaniu i proszę o przychylne rozpatrzenie wniosku . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 No tak wywalajmy ludzi bo maja gorszy sprzet Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) Ta, czekam na perma dla @ Dover .NIE Edytowane 12 Listopada 2019 przez X-VexSo-X 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Admin może dać kicka za ping graczowi więc Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Jak szastasz hajsem to kup mu kompa to wtedy nie bedziesz miał z tym problemu. Jedno wielkie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 byłbym na tak ale iz ja jestem biedakiem i mam sprzent za 0 pln to na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi