MiczuMily Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Nick: Miczu#Miły Nick oskarżonego: b i r t h d a y Opis sytuacji: Chłop leci na skałki i wie gdzie znajduje się osoba jak dla mnie wh albo info Serwer: JB IP/SI: STEAM_1:1:458225687 Dowody: demko mapa jb_clouds_final5 4 runda pod koniec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) potwierdzam sytuajca wyglądała następująco: gracz kampiący na skałkach siedział tam prawie przez 2 min jakoś i zostały 2 osoby po czym birthday był przed celami gdy zostały 2 osoby to poleciał odrazu w miejsce gdzie był gracz (zbuntowany) dla mnie to jest wh albo ts prawdopodobnie z graczem saturday. Kolejna sytuacje rozpisze @Archmagez 8 rundy gdzie też było prawdopodobnie info lub WH Edytowane 11 Listopada 2019 przez Nitrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Tak w 8 rundzie bylem przy portalu do surfa kolo drzewa celowałem ciagle w b i r t h d a y lub satruday i nagle tak o skacze w celowany we mnie i zabija mnie z awp Edytowane 11 Listopada 2019 przez Archmage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ktoś się tym zajmie? Bo gość sobie gra jak gdyby nigdy nic na serwerze codziennie a prawdoodobnie używa wspomagaczy link gt podejrzanego: https://www.gametracker.com/player/[AS] b i r t h d a y/137.74.7.15:30050/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Akcja w 4-tej rundzie była ewidentnie z infem, tak jak opisywał Nitrek i akcja z 8 rundy również także B I R T H D A Y - ban 24h do nadania (info) S A T U R D A Y - ban 24h do nadania (info) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 (edytowane) nadane @ Mikrusdo zamknięcia Edytowane 17 Listopada 2019 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi