RUMUN_Andrzej Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990431393/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990431393/ Nick oskarżonego: rzuffik Opis sytuacji: rzuffik zorpoczyna zabawe w mam talent wieznie pokoleji pokazuja talenty.... po kazdym talencie wiezien zostaje zabity bo "mi sie nie podobaja".... zostalo 3 wiezni freeday dolacza.... 2 wiezni pokazuje talent i zostaja tak samo zabici kiggs (fd) pokazuje talent nie zostaje zabity i dostaje zyczenie.... zrobil to przez 2 moze wiecej rund nie jestem pewien bo szedlem i wyszedlem. dla mnie to jest faworyzacja gracza kiggs (https://steamcommunity.com/id/9642352313562/) i oczywiscie nie kreatywne prowadzenie. smiem dodac ze chlopaki se siedza razem na ts co dla mnie udowadnia ze to jest faworka Serwer: jb Dowody: demo lego jail o 01:00 moze troche wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 no sie nie dziw jak jakies zjebane talenty pokazuja co robia jakies bh albo skacza uzywaja spadochron i ruszaja myszka to ich zabilem, jakos jak ty z cyra gadasz na ts to nic nie mówie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) 1 admin nie moze klamac 2 nie dawalem info dla cyry gdybym dawal by wiedzial ciagle gdzie kto jest a to ze sprawdza czy jest buntownik to jego sprawa 3 nie raz cyra mnie zabil bo sie zbuntowalem 4 jedyne co dla cyry powiedzialem to ze ta skarge napisalem bo sie pytal co tam *edit* 5 napisalem skarge po czym wyszedlem z serwera 6 wbilem na serwer ts do cyry po tym jak sie next mapa zaczela i na zakonczenie to jaki dowod jest na to ze cyra mnie faworyzuje jak nielicznie mnie zabil w rundach na next mapie *edit 2* na next mapie mnie prowokowales i wyzywales za co dostales muty i gagi a to ze to robiles to nie bardzo ci pomaga w tej sytuacji kidzie Edytowane 9 Listopada 2019 przez RUMUN_Andrzej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Tak siedziałem z Rumunem na ts bo chciał mi powiedzieć ze złożył skarge na cb i o co napisał bo nie chciałem sprawdzać teraz widze i dodaje od sb tylko ze nie mam dowodu acz kolwiek jak dowiedziałem się ze siedzisz z kigg na ts to trochę dziwne ze jak ja seeckretem szedłem na shift do gr to akurat stałeś wcelowany wiec tak btw ogarnij się gościu bo trochę tak nie halo postepujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) tak wez pierdolisz gosciu glupoty, siedzisz z nim 2 mapy i kurwa o skardze gadacie, serio jestes glupi jak but edit: bylo slychac jak bierzesz bron w tym gr Edytowane 9 Listopada 2019 przez rzuffik 1 Zachowaj kulture (: Przez Mikru, 9 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 słuchaj nie będę się zniżał do twojego poziomu jest już puzno ja nie będę o tej godzinie demka oglądał zobaczy ktoś za dnia i się wyjasni a co do czego bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 naucz sie pisac, twój poziom jest wystarczający niski, mój jest wysoki, późno jak już królu złoty i demko sobie nawet w dzien obejrzyj ;3 2 Spam Przez Mikru, 9 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Przejdz mutacje to pogadamy kiddo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 mutacja? jest przechodzona ty masz 17 lat i sie zachowujesz jak kido ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Dobra koniec spamu bayo kidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) 1 mape * nadodatek do ktorej dolaczylem w polowie i powtorze jeszcze jeden raz w razie gdyby twoj maly mozdzek nie zrozumial gdybym dawal jakie kolwiek info dla cyry to by wiedzial gdzie wszyscy sa i by nie gina przez to ze nie wiedzial gdzie ktos jest. NA DODATEK tu nie chodzi o info tylko o faworyzacje gracza w czym widac ze cyra nie faworyzowal mnie gdyz zabil mnie wielokrotnie. A ty ewidentnie faworyzowales kiggs nie prowadzeniem "mam talent" prawidlowo. wiem ze nie ma tej zabawy w regulaminie ale zazwyczaj jest tak ze po koleji kazdy wiezien pokazuje talent i na koniec jak kazdy pokaze to jest wybieranie kto mial lepszy A NIE egzekucja na miejscu zeby tak robic powinienes wyjasnic zasady "zabawy" *Edit z telefonu xD* Dodam jeszcze że cyra ma uszy i nie potrzebuje infa żeby słyszeć że drzwi otwierasz lub że strzelasz do niego. Edytowane 9 Listopada 2019 przez RUMUN_Andrzej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Dobrze, nie chce robic nie potrzebnego spamu, mam juz jednego warna i wiecej nie potrzebuje, przepraszam za caly spam 1 1 To po co przepraszasz za spam jak dalej spamisz? Spam... Przez Mikru, 9 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 36 minut temu, rzuffik napisał: Dobrze, nie chce robic nie potrzebnego spamu, mam juz jednego warna i wiecej nie potrzebuje, przepraszam za caly spam 38 minut temu, Cyra123 napisał: Dobra koniec spamu bayo kidzie We dwoje chcecie Sobie podyskutować to na pw... Coraz większy syf robią gracze JB oraz HNS. Z Tego co pamiętam rzuffik ostatnio wszystkich przepraszałeś a teraz znowu pajacujesz? Skończcie spamić i cierpliwie czekajcie aż UBT albo M@ rozpatrzy sprawę. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) -niekreatywne prowadzenie (te same zabawy) -nieznajomość regulaminu (brak zgody na życzenie Cyry) CT ban- 180 minut (do nadania) ciężko jednoznacznie stwierdzić, czy podczas zabawy "mam talent" była faworyzacja. @Kigg'a talent w porównaniu do reszty jakoś się wyróżniał. @rzuffikuważaj sobie na TS'a i przepuszczanie graczy pokazujących te same talenty: następnym razem inaczej się to może skończyć. Skarga została przyjęta. Edytowane 9 Listopada 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi